Ferguson: - Bedre med Veron

Sir Alex Ferguson er sikker på at Juan Veron vil være gull verdt for Manchester United. - Han kommer til å løfte oss, sier United-sjefen.

Klubbene skal være enige om en overgangssum på cirka 325 millioner kroner. Lazio-president Sergi Cragnotti regner med at handelen er i boks en gang i neste uke.

Argentineren blir dermed den dyreste spilleren noensinne i England. Men Alex Ferguson er likevel sikker på at Veron er verdt hver eneste lire.

- Veron er en fantastisk spiller. Han er en angripende midtbanespiller med god fysikk og god utholdenhet. Han viser dessuten en god holdning til spillet, skryter Ferguson.

- Han vil gi oss nye muligheter. Vi trenger en spiller som kan gi alle i klubben et løft, sier United-sjefen til The Mirror.

Selv om Manchester United vant ligagullet, var ikke Ferguson fornøyd med sist sesong. Allerede på tampen av sist sesong varslet han at det trengtes nytt blod på Old Trafford. Så langt har han sikret seg nederlenderen Ruud van Nistelrooy. Han har prøvd seg på franskmannen Lilian Thuram, som nylig gikk fra Parma til Juventus, og Bayern Münchens Bixente Lizarazu uten å få napp. Nå håper han alt går i orden med Veron.

- Laget trenger en utfordring. De har oppnådd mye, men det var tegn sist sesong som tydet på at vi måtte ha noe nytt, sier Ferguson.

(Dagbladet.no)