Ferguson: - Dalglish har dårlig hukommelse

Mener media er ute etter å ta United.

Foto: AFP Photo / Paul Ellis / Scanpix
Foto: AFP Photo / Paul Ellis / ScanpixVis mer

Manchester United - Arsenal direkte i livestudio fra kl. 18.15.

(Dagbladet): Kenny Dalglish ble før forrige helgs kamp mot Manchester United spurt om hva han mente om Alex Fergusons dommerslakt etter tapet mot Chelsea.

- Noen ganger tror man at de som roper høyest får mer fordelaktig beslutninger, men det ville være helt urettferdig, sa Dalglish og la til at «noen må si at nok er nok».

I dagens kampprogram svarer Ferugson på kritikken, og forklarer hvorfor han har nektet å snakke med media etter Chelsea-tapet.

Dårlig hukommelse - Folk har dårlig hukommelse. Kenny Dalglish prøvde å belære meg i avisene om nødvendigheten av å respektere dommerne. Har han glemt at det ikke er så lenge siden hans spillere var tvitret kritisk om Howard Webb, skriver Ferguson og sikter til Ryan Babels «tweet» etter kampen i januar.

Han er også er skuffet over tidligere England-manager Graham Taylor som sa at det var feil av Ferguson å reagere så kraftig mot dommere.

- Jeg tenker tilbake på da han var England-manager og sa til en linjemann: «Dommeren har kostet meg jobben!».

Media sin skyld Ferguson skriver videre at han ikke snakket med pressen fordi det var mye negativt som ble skrevet om klubben.

- Jeg gjorde det fordi jeg følte det brant for mye rundt oss og at det beste var å si minst mulig. Jeg trodde ikke vi kom til å vinne mediakrigen, og valgte å gjøre retrett, skriver Ferguson.

Han mener at han ikke sa noe feil etter oppgjøret mot Chelsea der FA har tiltalt ham for «usportslig oppførsel» for slakten av dommer Martin Atkinson.

- Jeg skal forsvare meg så godt jeg kan på høringen. Etter min mening har jeg ikke sagt noe galt, jeg sa bare sannheten.

- Avisene skriver side opp og side ned om det bare fordi Manchester United er involvert, og fordi Wayne Rooney ikke ble straffet etter episoden i Wigan-kampen.