Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson: - Jeg er ikke bekymret

Men United sliter etter 0-0 mot Villarreal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Manchester United burde helst hatt tre poeng i kveldens kamp mot Villarreal. I stedet ble det 0-0 på Old Trafford, samtidig som Lille og Benfica spilte 0-0. 

Dermed er United fortsatt nummer tre i gruppe D. Lille på andreplass har like mange poeng som United, men bedre resultat i de innbyrdes oppgjørene.

I den siste kampen, borte mot Benfica 7.desember, trenger United seier for å være sikre på avansement. Med uavgjort, går United bare videre dersom Villarreal vinner mot Lille eller hvis Lille vinner med flere mål (eventuelt at United scorer og spiller uavgjort) og slår ut Villarreal.

Manager sir Alex Ferguson er ikke bekymret for at laget hans eventuelt drøyer det helt til siste kamp med å sikret avansement.

- Vi har gjort det flere ganger før. Jeg synes vi er i god form og nå er vi ganske optimistiske. Jeg tror sjøltilliten er der, sier Ferguson til ITV1 ifølge Sporting Life.

Likevel mener han laget fortjente tre poeng i kveld.

- Jeg synes vi fortjente bedre enn uavgjort. Vi ble frustrerte mot slutten og gamlet litt med å sette Luis Saha på topp sammen med Ruud (van Nistelrooy) og jeg synes det er verdt å risikere litt for å vinne kamper. De (Villarreal) var svært defensive og jeg kan ikke forstå hvorfor dommeren bare la til tre minutter. De drøyde tida gjennom hele kampen, mener Ferguson.

Tabellen med én kamp igjen å spille:

MÅLLØST: Verken Manchester United og Wes Brown eller Juan Pablo Sorin og Villarreal klarte å score mål på Old Trafford i kveld. Foto: AP/Scanpix
MÅLLØST: Verken Manchester United og Wes Brown eller Juan Pablo Sorin og Villarreal klarte å score mål på Old Trafford i kveld. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Villarreal         5 1 4 0 2 1 7

Lille                5 1 3 1 1 1 6

Man. United   5 1 3 1 2 2 6

Benfica           5 1 2 2 3 4 5

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!