Ferguson: - Ronaldo blir

Hadde oppvaskmøte med portugiseren.

(Dagbladet.no): Alex Ferguson fortalte fredag pressen at praten hans med Cristiano Ronaldo hadde gått bra og at spilleren blir i Manchester United.

Det har i lengre tid blitt spekulert på en mulig overgang til Real Madrid for Cristiano Ronaldo. Tidligere denne uken dro Manchester United-manageren til Lisboa for å prate med driblefanten.

- Møtet gikk bra. Jeg tror vi begge fikk fram våre synspunkter - hvor vi står og hvor spillerne står, fortalte Ferguson til pressekorpset.

Og skal vi tro United-manageren gikk møtet i klubbens favør:

- Jeg kan si såpass at han kommer til å være Manchester United-spiller neste sesong. Det er vårt ståsted. Han blir ikke solgt.

På ferie

Verdens aviser har skrevet side opp og side ned om portugiserens eventuelle overgang fra United til Real Madrid i det som best beskrives som «sirkus Ronaldo».  

Men Ferguson har bevitnet sirkuset med stor ro fra sin ferie i Frankrike. Til de som mener at manageren har inntatt en heller passiv holdning til overgangshysteriet, gir Ferguson følgende melding:

VENT LITT!
Carlos Quieroz sluttet i forrige uke som Fergusons assistent for å bli Portugals landslagssjef. Dette er den eneste portugiseren som får forlate United. FOTO: JON SUPER/ AP
VENT LITT! Carlos Quieroz sluttet i forrige uke som Fergusons assistent for å bli Portugals landslagssjef. Dette er den eneste portugiseren som får forlate United. FOTO: JON SUPER/ AP Vis mer

- Jeg var på ferie, og tro meg: Jeg kom ikke til å avbryte den! humrer den bestemte skotten.  

Ikke panikk

På tross av Real Madrids antydninger, spekulasjoner og oppsiktsvekkende uttalelser fra høyeste hold i FIFA, er Ferguson bastant:

- Jeg fikk ikke panikk, fordi spilleren har en kontrakt, så retten er på Manchester Uniteds side.

Ronaldo har ennå ikke kommet med en klar uttalelse om sin egen framtid, men etter Fergusons klare tale, virker det overveiende sannsynlig at stjernevingen blir hvertfall en sesong til på Old Trafford.

Ferguson: - Ronaldo blir