RONALDO ELLER MESSI? Alex Ferguson sier Lionel Messi med rette kalles verdens beste spiller, men at Cristiano Ronaldo er blant de tøffeste spillerne han var manager for. Foto: AFP PHOTO/ ANDREW YATES/NTB Scanpix
RONALDO ELLER MESSI? Alex Ferguson sier Lionel Messi med rette kalles verdens beste spiller, men at Cristiano Ronaldo er blant de tøffeste spillerne han var manager for. Foto: AFP PHOTO/ ANDREW YATES/NTB ScanpixVis mer

Ferguson: - Ronaldo kunne scoret hat trick for Doncaster, jeg er usikker på om Messi kunne gjort det

Alex Ferguson om hvem som er best.

Alex Ferguson sier Lionel Messi med rette kalles verdens beste spiller, men at Cristiano Ronaldo er blant de tøffeste spillerne han var manager for.

Det er i et intervju med Beanyman Sports den tidligere Manchester United-manageren blant andre ting diskuterer hvem som er best av Messi og Ronaldo.

- Mange kaller med rette Messi verdens beste, men Ronaldo kunne spilt for hvem som helst.

- Han er en hard spiller. Han kunne spilt for Millwall og Queens Park Rangers. Han kunne scoret hat trick for Doncaster, og jeg er ikke sikker på om Messi kunne gjort det. Ronaldo er rask, har to gode føtter, er god i lufta og modig. Messi er selvfølgelig modig, men han er en typisk Barcelona-spiller, sier Ferguson.

Ferguson sier også at Ronaldo, Ryan Giggs og Paul Scholes er de beste spillerne han var manager for i løpet av de nesten 27 årene i United.

Den tidligere Aberdeen-manageren pensjonerte seg i 2013 etter en eventyrlig karriere som manager for Manchester United. Han vant blant annet hele 13 ligagull og to mesterligatitler.

Savner jobben Skotten innrømmer at han noen ganger savner jobben.

- Jeg savner staben min og selvfølgelig spillerne. Garderoben, med kameratskapet og alle spøkene, kan være et fantastisk sted å være. Og selvfølgelig savner jeg å vinne, sier han.

Den første av de to mesterligatitlene, da United scoret to ganger på overtid på Camp Nou mot Bayern München i 1999, var hans største opplevelse som manager.

- Ingenting slår det som skjedde i Barcelona, sier Ferguson om kvelden da Ole Gunnar Solskjær ble matchvinner.

(NTB)