Ferguson: - Vi burde fått juling

OIe Gunnar Solskjær og Manchester United står i fare for å ryke ut av Champions League etter den flaue forestillingen i Hellas i går kveld.

En United-exit er riktig nok avhengig av at laget taper med mer enn to mål hjemme for Sturm Graz neste uke.

Ifølge manager Alex Ferguson bør klubben være glad for at den kampen går på Old Trafford. I går ble det 1-1 mot Panathinaikos, og United halter stadig borte.

Ferguson tror neppe United kan vinne Champions League uten bedre form på utebane.

- Vi har vært elendige borte i Europa, og det bekymrer meg. Faktisk har vi vært dårlige i hver eneste

kamp, med unntak av seieren mot Graz, sier Ferguson.

Heldige

I går ble de røde reddet av Paul Scholes overtidsmål i en kamp grekerne dominerte.

- Vi burde fått juling der. Vi kunne ha blitt slått med fire mål og var heldige som fikk et poeng. Med en gang de scoret ble vi for løse i spillet vårt, sier skotten.

Dersom John Carew og Valencia vinner sin siste kamp i gruppa kan ikke United bli bedre enn nummer to. Det betyr dårligere seeding i kvartfinalene.

- Vi kan ikke gjøre noe annet enn å prioritere en god forestilling hjemme mot Graz, sier Ferguson, som bare gir ros til to spillere etter kampen i går.

- Scholes har scoret 16 for oss i Europa. Det er utrolig for en midtbanespiller. Fabien Barthez viste hvorfor han er verdens beste keeper. Hans redninger var utrolige og han er grunnen til at vi fikk et poeng, sier Ferguson.

Sterke lagmoral

Ole Gunnar Solskjær fikk bare ti minutter som innbytter, men finner positive tegn ved kampen.

- På en dag da vi egentlig ikke fortjente poeng, klarte vi gjennom sterk lagmoral igjen å score mot slutten av en kamp. Dette har vært et kjennetegn vi har hatt, at vi ikke gir opp før fløyta går, og det var godt å se at den egenskapen fortsatt henger ved oss, skriver Solskjær på sin Icons-hjemmeside.

OVERTIDSJUBEL: Paul Scholes utliknet på overtid mot Panathinaikos. Her jubler han sammen med kaptein Roy Keane.