Ferguson advarer mot slapp holdning

Manchester United-manager Alex Ferguson advarer nå sine spillere mot å ta for lett på morgendagens mesterligakamp mot Juventus. - Vi må heve oss for å vinne kvartfinalen, og glemme at vi allerede er kvalifisert til neste års turnering, sier Fergusen i dag.

For Alex Ferguson er overrasket over at United allerede er klare for kvartfinalen i mesterligaen foran møtet med Juventus i morgen. Nå ber han sine spillere konsentrere seg om kampen mot italienerne for å legge grunnlaget foran kvartfinalen.

- Vi er i en flott posisjon. Før sesongen trodde jeg at morgendagens kamp ville bli avgjørende, men nå kan vi i stedet konsentrere oss om kvartfinalen. Men jeg forventer at spillerne krummer nakken og yder sitt beste, sa Ferguson.

Heve seg

- Jeg husker fra i fjor, da vi møtte ubeseirede Porto, at vi hevet oss opp på et nødvendig nivå og vant 4-0. Det må vi gjøre igjen, ettersom vi ligger an til å møte gode lag som Dynamo Kiev eller Real Madrid, fortsetter Ferguson.

United spilte 0-0 i returkampen mot Porto, men røk senere 0-1 i semifinalen mot Borussia Dortmund som vant til slutt.

- Vi rir på en medgangsbølge og er i medienes positive søkelys, men en dårlig kamp er nok til å tape ansikt. Vi må vinne mot Juventus for å styrke selvtilliten foran kvartfinalen, avsluttet Ferguson.

(NTB)