Ferguson «aner ikke» hvem som kan spille mot City

Sliter med sjukdom i troppen.

SJUKE SPILLERE: Sir Alex Ferguson kunne klappe laget sitt av banen etter seieren mot Wolves i helga. I morgen får de det trolig enda tøffere mot byrival City. Ifølge Ferguson aner han ikke hvem som kan spille på grunn av sjukdom i troppen. Foto: Robin Parker, EPA/Scanpix
SJUKE SPILLERE: Sir Alex Ferguson kunne klappe laget sitt av banen etter seieren mot Wolves i helga. I morgen får de det trolig enda tøffere mot byrival City. Ifølge Ferguson aner han ikke hvem som kan spille på grunn av sjukdom i troppen. Foto: Robin Parker, EPA/ScanpixVis mer

(Dagbladet): Manchester United manglet flere spillere da de hanglet seg til en 2-1-seier mot Wolves på lørdag takket være to mål av Park Ji-sung.

I morgen er det byderby mot Manchester City, og Alex Ferguson kunne på dagens pressekonferanse ikke si noe om hva slags lag han kan stille med.

- Vi har ingen aning i det hele tatt. Vi har fortsatt noen spillere ute med influensa, og vi har sent noen spillere hjem, sa Ferguson på pressekonferansen i formiddag ifølge klubbens hjemmeside.

Dermed blir bredden i United-troppen satt på prøve på City of Manchester Stadium i morgen.

- Vi er ikke i en god situasjon i øyeblikket, men vi har en sterk tropp. Vi må bare fortsette, sier Ferguson.

Fotball-kommentator Hugh Ferris skriver på sin Twitter-side at spillerne som er eller har vært sjuke er Anderson, Macheda, Gibson, Evans, Scholes, Vidic, Evra, Fletcher, Berbatov, Carrick og Giggs.

En slags god nyhet for United: selv om Owen Hargreaves bare varte fem minutter i comebacket, har klubben fått bekreftet at det ikke er noe i veien med knærne som har plaget ham de siste årene.

- Vi er nå sikre på at kneet hans er OK, sier Ferguson til radiostasjonen Key 103 ifølge manutd.com.

Hargreaves pådro seg en skade bak i låret, og er ventet å være ute av spill i 4-5 uker.