Ferguson avviser Henke-forlengelse

- Drar hjem i mars.

(Dagbladet.no): Henrik Larsson fikk en knallstart på sin Manchester United-karriere med scoringen hjemme mot Aston Villa sist søndag.

Dette har fått flere til å spekulere på om oppholdet i England kan bli mer langvarig, men dette avviser Sir Alex Ferguson foreløpig.

- Henrik skal være hos oss til 12.mars, lengre frem enn det ser vi ikke. Det ville være urettferdig å legge et slikt press på Helsingborg, sier Ferguson ifølge BBC.

Helsingborg-direktør Sten-Inge Fredin har tidligere uttalt at klubben ikke vil stå i veien dersom Henke ønsker å forlenge med United.

Ferguson på sin side vil fokusere på hva svensken kan gjøre for United nå, og antyder med det samme at han ikke kan love Larsson altfor mye spilletid.

- Henrik liker å spille for oss og det er slik vi vil fortsette å ha det. Han får kanskje ikke spille alle kampene, men det viktige er at han er gammel nok og har nok erfaring til å forstå situasjonen, sier Ferguson.

Larsson selv er foreløpig rolig med tanke på fremtiden.

- Jeg er her på en tre-måneders låneavtale, og jeg må være tilbake i Sverige i tide til seriestart der, sier Henke.

USIKKER FREMTID? Henrik Larsson viser at han fortsatt kan, men Sir Alex avviser at det vil føre til en permanent overgang for svensken. Foto: AP
USIKKER FREMTID? Henrik Larsson viser at han fortsatt kan, men Sir Alex avviser at det vil føre til en permanent overgang for svensken. Foto: AP Vis mer
Ferguson avviser Henke-forlengelse