Ferguson ba Solskjær bli

Ole Gunnar Solskjær synes de siste dagenes mediekjør har vært slitsomt. - Jeg er glad det er over, skriver Solskjær på sin Internettside. Der forteller han også at United-manager Alex Ferguson ba ham om å bli på Old Trafford.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Når Ferguson tok meg til side etter mandagens trening, var det godt å høre at toget ikke var gått for meg i United ennå. Han garanterte meg ikke plass på laget, men understreket at mulighetene sto åpne for å kjempe til seg spissplassen igjen, forteller Solskjær på Internett.

Kristiansunderen mener at Fergusons tillit å gir ham ekstra selvtillit.

- Nå gleder jeg meg ekstra på fortsettelsen og kampen om en spissplass, sier Solskjær.

Om Tottenham

Solskjær hadde visst om Tottenhams interesse ganske lenge da saken kom fram i lyset i forrige uke. Til tross for at klubbene ble enige om en overgangssum, ønsket han hele tiden å være i Manchester United.

- Jeg sa aldri nei til Tottenham, men avgjørende ble følelsen av å fortsatt være ønsket i United, sier Solskjær.

Han avviser samtidig spekulasjonene om at han har forlangt at kameraten, Molde-spilleren Trond Andersen, måtte bli med til Tottenham hvis han skulle skrive under.

- Jeg vil ikke si noe om alt som er sagt og skrevet i denne saken annet enn at jeg aldri har snakket med Tottenham, og således heller ikke «forlangt» at kompis Trond Andersen måtte «bli med» til Tottenham for at jeg skulle skrive under. Det er selvsagt bare tull.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer