Ferguson ba Solskjær bli

Ole Gunnar Solskjær synes de siste dagenes mediekjør har vært slitsomt. - Jeg er glad det er over, skriver Solskjær på sin Internettside. Der forteller han også at United-manager Alex Ferguson ba ham om å bli på Old Trafford.

- Når Ferguson tok meg til side etter mandagens trening, var det godt å høre at toget ikke var gått for meg i United ennå. Han garanterte meg ikke plass på laget, men understreket at mulighetene sto åpne for å kjempe til seg spissplassen igjen, forteller Solskjær på Internett.

Kristiansunderen mener at Fergusons tillit å gir ham ekstra selvtillit.

- Nå gleder jeg meg ekstra på fortsettelsen og kampen om en spissplass, sier Solskjær.

Om Tottenham

Solskjær hadde visst om Tottenhams interesse ganske lenge da saken kom fram i lyset i forrige uke. Til tross for at klubbene ble enige om en overgangssum, ønsket han hele tiden å være i Manchester United.

- Jeg sa aldri nei til Tottenham, men avgjørende ble følelsen av å fortsatt være ønsket i United, sier Solskjær.

Han avviser samtidig spekulasjonene om at han har forlangt at kameraten, Molde-spilleren Trond Andersen, måtte bli med til Tottenham hvis han skulle skrive under.

- Jeg vil ikke si noe om alt som er sagt og skrevet i denne saken annet enn at jeg aldri har snakket med Tottenham, og således heller ikke «forlangt» at kompis Trond Andersen måtte «bli med» til Tottenham for at jeg skulle skrive under. Det er selvsagt bare tull.

- Til slutt i denne omgang vil jeg bare si at mitt store mål i United nå er å spille flest mulig kamper, score flest mulig mål, og spille best mulig. Det gleder jeg meg til.

VIL JUBLE FOR UNITED:</B> Ole Gunnar Solskjærs mål i United er er å spille flest mulig kamper, score flest mulig mål, og spille best mulig. - Det gleder jeg meg til, skriver han på Internett.<br>