Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson bekrefter at Berbatov vil vekk

- Forstår at han ønsker førstelagsfotball.

VIL SPILLE MER: Dimitar Berbatov scorer på straffe mot Stoke 31. januar. Fjorårets Premier League-toppscorer ønsker seg imidlertid mer spilletid, og manager Alex Ferguson sier han er forberedt på at Berbatov vil forlate klubben til sommeren. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix
VIL SPILLE MER: Dimitar Berbatov scorer på straffe mot Stoke 31. januar. Fjorårets Premier League-toppscorer ønsker seg imidlertid mer spilletid, og manager Alex Ferguson sier han er forberedt på at Berbatov vil forlate klubben til sommeren. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Manchester United-manager Alex Ferguson bekrefter at lagets bulgarske spiss trolig forsvinner etter denne sesongen.

- Bekymringen hans er at han ikke får spille førstelagsfotball. I en alder av 31 år, er det det han er ute etter. Det er vanskelig for meg å garantere ham det, så det kan føre til at han vil se etter en ny klubb, sier Ferguson ifølge Press Association.

Berbatovs kontrakt med United går ut til sommeren, men ifølge nyhetsbyrået er det en opsjon i kontrakten hans som gjør at klubben kan forlenge den med ett år uavhengig av hva han ønsker.

Sånn sett er de sikret å få penger for ham selv om Ferguson nok vil la ham flytte på seg til sommeren om han ønsker det.

- Vi vil benytte oss av opsjonen i kontrakten hans, men etter at jeg har snakket med ham, forstår jeg at han ønsker seg førstelagsfotball. Det er noe vi må se på ved sesongslutt. For en spiller i hans alder og med slike ferdigheter, er det skuffende å ikke få spille fast. Vi vil se på det til sommeren, men inntil det blir han i United, sier Ferguson.

Fergusons uttalelser om Berbatov kom under pressekonferansen foran morgendagens returkamp i Europa League mot Athletic Bilbao, som vant 3-2 i første møte på Old Trafford.

Berbatov kommer ikke til å spille den kampen.

- Han kunne spilt i morgen, men jeg har gode alternativer på spissplass med Javier Hernandez, Danny Welbeck og Wayne Rooney, sier Ferguson.

Berbatov kom til Manchester United i 2008, og har variert veldig i prestasjoner og suksess. Men så seint som i 2010/11-sesongen ble han toppscorer i Premier League. Han delte førsteplassen med byrival Manchester Citys Carlos Tevez. Begge scoret 20 mål hver.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling