VONDT: Nemanja Vidic så ut som han skjønte med en gang at kneskaden han pådro seg i Basel var alvorlig.Foto: SCANPIX/REUTERS/Christian Hartmann
VONDT: Nemanja Vidic så ut som han skjønte med en gang at kneskaden han pådro seg i Basel var alvorlig.Foto: SCANPIX/REUTERS/Christian HartmannVis mer

Ferguson bekrefter: Vidic mister resten av sesongen

Nedslående beskjed for United-fansen.

(Dagbladet): Manchester Uniteds svarte kveld i Basel her forleden ble ikke akkurat lysere da Nemanja Vidic ble båret av banen i første omgang.

Den serbiske stopperen fikk Basel-kaptein Marco Strellers vekt over høyrekneet, og skjønte fort at noe var galt.

Vidic' agent Silvano Martina ga de rødes supportere en skremmende forsmak på hva som skulle komme da han i går uttalte til en italiensk nettavis at forsvareren har revet korsbåndet.

På en pressekonferanse i dag bekrefter manager Alex Ferguson frykten: Vidic mister resten av sesongen.

- Det er ikke uventet, men det er fortsatt dårlige nyheter. Vi fryktet det var ille, og dessverre er han ute resten av sesongen.

Meningsløst å diskutere framtiden
Ifølge Guardian ble agent Martina egentlig bedt om å kommentere rykter om at Juventus vil prøve å kjøpe klienten hans, da han avslørte kneskaden.

- Det er ikke tiden for å snakke om sånt, for han har dessverre revet korsbåndet, sa Martina til calciomercato.com, og bekreftet at stopperen kan være ute i lang tid.

- Dessverre, ja. Så selv om dette er sant (ryktene om Juventus), er det meningsløst å diskutere det nå, sa agenten.

Håpet på bedre nyheter
Nemanja Vidic forlot stadion i Basel på krykker, men manager Alex Ferguson håpet det ikke var fullt så ille som det nå kan virke.

- Vi vet ikke hvor ille det er. Det er iallfall en leddbåndsskade, men vi håper det ikke er verre enn det, sa Ferguson onsdag kveld.

Det var det altså.

Dermed må Manchester United klare seg uten sin kanskje beste forsvarsspiller denne sesongen.

PS! Daily Mail har flere potensielt dårlige nyheter for Alex Ferguson, og skriver at Ashley Young kan ha forverret tåskaden sin mot Basel, en skade som har holdt ham utenfor banen i en måned allerede.