Ferguson ber fansen kutte ut piping

Rio mobbes.

(Dagbladet.no): Skjellsord og piping ventet Rio Ferdinand i treningskampen mot Peterborough mandag kveld. Som i forrige treningskamp buet fansen hver gang han rørte ballen.

Hans egne United-fans.

Manchester United-sjef Alex Ferguson ber tilhengerne gi seg, uansett om ikke liker at med at stopperen ennå ikke har signert ny kontrakt på Old Trafford.

- Jeg er ikke helt fornøyd med fansens reaksjon. Det er ikke oppmuntrende for spillere å gå på banen mens deres egne fans piper mot dem, sier sir Alex til MUTV.

Ferdinand har lenge sagt at han kommer til å undertegne ny avtale, og Ferguson mener det er viktig at fansen støtter absolutt alle spillerne i kluben.

- Vi har ikke vunnet Premier League på to år, og vi trenger virkelig å stå sammen framover. Det gjelder også fansen, sier skotten.

I går meldte ei engelsk avis at Ferdinand, Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo var på teppet hos Ferguson, fordi de nektet å bruke lagbussen hjem fra en treningskamp.

En talsmann for Rooney avviser at 19-åringen gjorde noe galt.

- Wayne fikk lov til å reise tilbake på egenhånd, av Manchester Uniteds manager. Å si noe annet er ikke bare galt, det skader spillerens rykte, sier talsmannen.

NØLER MED Å FORLENGE: Rio Ferdinand har bare to år igjen av kontrakten med United. Her vises han rundt av Ferguson, etter at han ble kjøpt fra Leeds i 2002.