- Ferguson er blitt senil

Flere ord i krigen mellom ManU og Real Madrid.

(Dagbladet.no): Det er lenge siden forholdet mellom Real Madrid og Manchester United var hjertelig, og etter sommerens Ronaldo-vingling mellom klubbene har ordkrigen nok en gang tatt av i spanske og engelske aviser.

Onsdag hevdet Ferguson i et intervju med The Times at Real Madrid kjøpte Gabriel Heinze for å lokke til seg Cristiano Ronaldo.

- Det som gjorde det virkelig motbydelig er at Madrid, som var general Francos klubb, har en historie der de kunne få hva og hvem de ville før Spania ble et demokrati (Fascistlederen Franco satt med makten i Spania til han døde i 1975), sa Ferguson til avisa.

Nå svarer Real Madrid-ledelsen med samme mynt, skriver The Sun.

- Jeg kommer ikke til å kaste bort tiden min på å svare ham. Jeg beundrer det han har fått til, men i det siste har han blitt litt senil, sier Real-president Ramon Calderon.

Den spanske sportsavisa Marca fulgte opp med lage en serie på fem bilder som endret Fergusons ansikt til Francos.

BLITT LITT LOCO: Real Madrids president Ramon Calderon gidder ikke bruke tid til å svare Ferguson. Det vil si, han rakk å melde at ManU-manageren er blitt senil. Foto: SCANPIX
BLITT LITT LOCO: Real Madrids president Ramon Calderon gidder ikke bruke tid til å svare Ferguson. Det vil si, han rakk å melde at ManU-manageren er blitt senil. Foto: SCANPIX Vis mer
- Ferguson er blitt senil
FRANCO FERGUSON: Marca ser likheter mellom Ferguson og den forhatte spanske diktatoren.