Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson er ikke sint på Rooney

I alle fall ikke offisielt. - Det preller av som vann på gåsa.

- DET PRELLER AV: Manchester Uniteds manager Alex Ferguson hevder det preller av som vann på gåsa at Wayne Rooney taler ham midt imot. Foto: Eddie Keogh, Reuters/Scanpix
- DET PRELLER AV: Manchester Uniteds manager Alex Ferguson hevder det preller av som vann på gåsa at Wayne Rooney taler ham midt imot. Foto: Eddie Keogh, Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Alex Ferguson lar seg ikke hisse opp over at Wayne Rooney sier det motsatte av managerens versjon av skadesituasjonen til spissen.

Det er i alle fall det han sier offentlig, via Manchester Uniteds egen TV-kanal og radiostasjonen Key 103. Ferguson boikotter øvrig media i en måned etter at han følte seg feilsitert om at Fernando Torres jukset.

- Jeg vet ikke hvor alle disse tingene kommer fra. Gutten er alltid i søkelyset og blir oppsøkt av pressen. Min erfaring er at det er viktig hvordan du takler det, sier han til Key 103 ifølge Sky Sports.

Guardian-journalist Daniel Taylor fortalte i bloggen sin at Rooney snakket villig vekk med alle journalister som ville prate med ham etter 0-0-kampen mot Montenegro. Det var første gang siden VM at han stoppet opp i intervjusonen.

Ferguson hevder han ikke bryr seg om all oppmerksomheten uttalelsene fra Rooney har fått.

- Det preller av som vann på gåsa, egentlig. Du må legge slike ting til side for å forstå hva som virkelig foregår i klubben, sier han til MUTV ifølge klubbens hjemmeside.

Det aller beste for situasjonen til Wayne Rooney var om det hadde løsnet for ham på banen.

I morgen kan han få sjansen mot West Bromwich. Rooney sto over de to siste United-kampene, men spilte hele kampen for England mot Montenegro på tirsdag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!