Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ferguson er som presidenten av England

Tevez mener sir Alex gjorde en stor tabbe mot Barca.

FOR MYE AV DETTE: Carlos Tevez sliter fortsatt med bitterhet over at han ikke fikk mer tillit av Alex Ferguson under sin tid som Manchester United-spiller. Foto: SCANPIX/AP/Jon Super
FOR MYE AV DETTE: Carlos Tevez sliter fortsatt med bitterhet over at han ikke fikk mer tillit av Alex Ferguson under sin tid som Manchester United-spiller. Foto: SCANPIX/AP/Jon Super Vis mer

||| (Dagbladet.no): Carlos Tevez mener det var en stor feil av Manchester United-manager Alex Ferguson å ikke bruke ham fra start mot Barcelona i årets Champions League-finale.

- Det var et feilgrep å plassere meg på benken. Det er den eneste finalen laget tapte mens jeg var i United, sier argentineren ifølge Guardian.

Manchester-klubben gikk som kjent på et svært fortjent tap for den katalanske storklubben, Tevez spilte kun på stillingen 0-1 i andre omgang, og ikke lenge etter kampen bekreftet han at han vil finne seg en ny arbeidsgiver.

Tevez har fortsatt tilgode å offentliggjøre hvem det blir, men argentineren er ennå skuffet over at han ikke fikk mer tillit av sir Alex.

- Familien min vet hvor mye jeg led i United. Jeg kunne ikke komme hjem etter trening eller kamp uten å føle smerte. Det var ikke bra, og all tristheten min smittet over på dem, sier Tevez, før han legger til en dårlig skjult sannhet:

- Du kan ikke diskutere med Alex Ferguson. Han er som presidenten av England. Det er umulig. Du taper alltid.

TABBE: Spesielt at Tevez ikke fikk spille mer enn en omgang mot Barcelona i Champions League-finalen mener han var et stort feilgrep av sir Alex.Foto: SCANPIX/REUTERS/Albert Gea
TABBE: Spesielt at Tevez ikke fikk spille mer enn en omgang mot Barcelona i Champions League-finalen mener han var et stort feilgrep av sir Alex.Foto: SCANPIX/REUTERS/Albert Gea Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media