Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson flirer av Chelsea-ambisjoner

Hvilken klubb er størst?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Chelsea ønsker å bli verdens største klubb innen 2014, og direktør Peter Kenyon tror londonklubben bare mangler et nytt stadion for å innfri.

I Manchester United smiler manager Alex Ferguson bredt når han hører om rivalenes ambisjoner. De røde er selv ikke ukjent med stempelet «verdens største».

Kenyon kom til Chelsea fra nettopp United, og lagene møtes om to dager.

- Jeg kjenner Peter. Det var et godt tidspunkt for å si de greiene der. Kommentarene hans plager meg ikke. Jeg kommer neppe til å skjelve på grunn av det, sier Ferguson til nyhetsbyrået PA, før han kommer med en motoffensiv.

- Uansett, jeg aner ikke hvordan man regner ut sånt. Hvordan kan du fastslå om du har 50 eller 500 millioner supportere? Hvordan andre klubber ser på det er deres sak. Min erfaring er bare at det er masse folk med trøyer rundt oss uansett hvor vi reiser.

Sier sir Alex, før han sparker litt i retning seriemesterne:

- Det finnes masse myter og historier rundt vår klubb. Alt jeg vet er at vi har en flott historie og masse supportere fordi vi underholder. Vi kommer ikke til å forandre oss.

United leder serien med tre poeng før møtet på Old Trafford, og Ferguson spekulerer gjerne i hva som skjer hvis Chelsea ikke vinner serien til våren.

UNITED TAPTE SIST: Chelsea seiret 3-0 på hjemmebane i april. Nå er situasjonen en annen, United ligger foran rivalene på tabellen. Foto: Scanpix/Reuters
UNITED TAPTE SIST: Chelsea seiret 3-0 på hjemmebane i april. Nå er situasjonen en annen, United ligger foran rivalene på tabellen. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- For alt jeg vet kan det hende de går ut og kjøper seks nye spillere. Det vi må gjøre er å komme i en slik posisjon at vi finner hva som skjer. Dette er en strålende anledning for oss, det må ikke glemmes.

Debatt:

Er United verdens største klubb? Eller er tittelen mer passende på Real Madrid?

image: Ferguson flirer av Chelsea-ambisjoner
Hele Norges coronakart