Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson fnyser av ryktene

Manchester United-manager Alex Ferguson fnyser av ryktene om at David Beckham og Ryan Giggs er på vei bort fra Old Trafford.

Harde rykter har sagt at både Beckham og Giggs kan være på vei ut i Europa allerede etter at denne sesongen er over. Det er blitt sagt at Beckham var på vei til Real Madrid, mens Giggs skulle ha Inter i Italia som siktemål.

Men Ferguson slår nå tilbake mot ryktene og sier at det er bombesikkert at begge de to storstjernene kommer til å spille i Manchester United-trøya også neste sesong.

- Ryktene om Beckham oppsto etter trekningen av kvartfinalene i mesterligaen. Jeg tenker alle rykter kommer til å forstumme etter den andre kvartfinalekampen mot real Madrid onsdag, sier Ferguson.

Den mektige United-sjefen sier også at Manchester ikke har fått noen henvendelser fra Real Madrid om Beckham, og det skal heller ikke ha vært henvendelser fra Italia om Ryan Giggs.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media