Ferguson fnyser av Wengers unnskyldning

Klaget på elendig Old Trafford-matte.

MENER KRITIKKEN ER GRUNNLØS: Både Arsene Wenger og Jack Wilshere har gått hardt ut mot spilleforholdene på Old Trafford. Sir Alex Ferguson mener det bare er en dårlig avledningsmanøver. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
MENER KRITIKKEN ER GRUNNLØS: Både Arsene Wenger og Jack Wilshere har gått hardt ut mot spilleforholdene på Old Trafford. Sir Alex Ferguson mener det bare er en dårlig avledningsmanøver. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Arsenal skapte bare én målsjanse på 90 minutter mot Manchester United, men det var ikke spillerne som fikk gjennomgå av Arsene Wenger etter kampen.

Franskmannen tok i stedet et oppgjør med gressmatta på Old Trafford, som han mente var i en så begredelig forfatning at den ødela mye av kampen.

Sir Alex Ferguson har tilsynelatende knekket Arsenal-koden de siste sesongene. Men han vil ha seg frabedt påstander om at en dårlig bane har noe med saken å gjøre - og mistenker i stedet at Wenger forsøker å lede oppmerksomheten bort fra en svak Arsenal-forestilling.

- Vi var det klart beste laget, sier Ferguson ifølge The Guardian.

- Banen hadde ingenting med det å gjøre. Vi var bare bedre enn dem. Banen var helt fin. Jeg har ingen problemer med den, og for alle her var det en overraskelse at dette ble en sak. Jeg tror ikke noen kan klage på gressteppet.

- De ønsket å hindre oss I Arsenal-leiren er man imidlertid vant med langt bedre forhold fra Emirates. På Old Trafford var pasningskvaliteten langt unna den standarden vi er vant med fra Wengers menn, og det var lite selvkritikk å spore blant enkelte av spillerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer