Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ferguson forlater Old Trafford i en kiste

Bryan Robson om gamlesjefen.

Følg Premier Leauge live fra kl. 13.45 i morgen (Dagbladet.no): Bryan Robson og Alex Ferguson er gamle venner, og i morgen møtes de to til kamp på The Hawthorns.

Ferguson ledet nylig laget i sin 1000. kamp, mens Robson tok over WBA tidligere denne sesongen.

Og den tidligere Middlesbrough-manageren er klar på innflytelsen Ferguson har hatt over hans egen karriere.

- Da jeg var ny i Middlesbrough ringte han alltid for å gi meg råd, og da jeg forlot klubben inviterte han meg til Old Trafford for å jobbe med reservelaget og spillerne som ikke var faste, roser Robson ifølge Sportinglife.

Den eneste gangen Ferguson har overrasket den tidligere ManU-spilleren negativt, var da han offentliggjorde at han skulle legge opp.

- For meg virker Bobby Robson og Alex Ferguson som den samme typen. Du må putte Ferguson i en kiste før han slutter med spillet. Han lever for fotball, noe han også lykkes med å overføre til spillerne han jobber med. Uansett hvilke resultater Ferguson oppnår vil han ha mer, sier han.

HYLLER GAMLESJEFEN: Den relativt nybakte West Bromwich-manageren Bryan Robson håper kunnskapen han har fått fra Alex Ferguson hjelper han å slå United i morgen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media