Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson forlater United

Alex Ferguson gir seg som Manchester United-manager når kontrakten hans går ut i 2002.

I går ble det kjent at Uniteds mektige styreformann Martin Edwards gir seg som øverste sjef i klubben. Peter Kenyon overtar som ny styreformann etter Edwards. Hans første oppgave skulle være å overtale Alex Ferguson til å forlenge kontrakten med klubben.

Det ser ikke ut til å gå i orden. I dag skriver nemlig den engelske avisa The Sun at manager Alex Ferguson ikke akter å forlenge sin kontrakt med rødtrøyene.

- Jeg har gjort det klart en stund at jeg ønsker en annen rolle i klubben når jeg gir meg som manager. Men jeg hørte ingenting fra klubben. De svarte aldri. Jeg fikk ikke noe tilbud så jeg begynte å legge andre planer, sier Sir Alex ifølge The Sun.

Ifølge avisa har ikke Sir Alex planer om å gå til en ny klubb når kontrakten med United går ut i 2002 - ihvertfall ikke med det første.

- I de siste ni månedene har jeg kommet til at jeg ønsker meg en pause, sier skotten som bragte United de tre gjeveste trofeene i fjor.

<B>LIGAMESTER:</B> Alex Ferguson feiret i vår sitt sjette ligamesterskap på åtte år. I år 2002 gir han seg som manager.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media