Ferguson forsvarer Blanc

Sir Alex Ferguson tar sin utskjelte franske stopper Laurent Blanc under vingene. - Ingen av målene mot oss i år er hans skyld, sier Manchester United-manageren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United har sluppet inn flere mål enn noen av de andre lagene på øverste halvdel av Premier League-tabellen hittil i år: 28 baklengs på 19 kamper.

Mange har lagt en god del av skylda på at Ferguson har hentet inn den franske 36-åringen Laurent Blanc, som ikke akkurat har tilført laget hurtighet i det bakre leddet.

- De sier alle at han er treig og alt det der, men det er ikke et mål han har vært ansvarlig for denne sesongen _ ikke ett, sier Ferguson til MUTV.

Manageren angrer ikke et sekund på at han signerte Blanc. Det eneste han angrer på er at han ikke fikk ham til United før:

- Jeg skulle kjøpt ham for fem år siden, sier sir Alex.

På klubbens egen TV-kanal fortsetter Ferguson surmulingen mot et pressekorps han stort sett boikotter.

- Pressen tillater ham (Blanc) ikke å ha suksess. Jeg tror de gjør det med hensikt og det er uheldig, fordi han er en fantastisk person og han har tilført laget mye i form av karakter og hvordan han leser spillet.

Ferguson tror spillerne som spiller med Blanc i dag vil se tilbake og tenke på alt de har lært av ham. Dessuten synes sir Alex at det er feil å kritiseres Blanc for å være treig:

- Han er ikke den raskeste. Han har aldri vært den raskeste, men det vil aldri bli aksepterert.

(Dagbladet.no)

<B>STØTTES AV SJEFEN:</B> Laurent Blanc har fått ufortjent kritikk, mener sir Alex Ferguson.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer