Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson garanterer at Solskjær spiller

Møter Crewe i ligacupen i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Følg kampene direkte på live.dagbladet.no.

(Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær er en av åtte Manchester United-spillere som er garantert spilletid i kveldens ligacupmøte med Crewe Alexandra.

- De som definitivt spiller er: Alan Smith, Ole Gunnar Solskjær, Kieran Richardson, David og Ritchie Jones, Gabriel Heinze og Mikael Silvestre, sier manager Alex Ferguson til klubbens hjemmeside.

Ellers prater Ferguson mye om respekten for Dario Gradi, manager i Crewe. Gradi har vært i klubben i over 23 år - siden juni 1983, og har gjort klubben beryktet som en av Englands fremste talentfabrikker.

Ferguson har også vært flink til å slippe til unge spillere, og også han begynner å få lang fartstid i klubben. Han runder 20 år som United-manager 6. november.

Men han mener han har hatt det lettere enn kollegaen i Crewe:

- Dario har gjort en fantastisk jobb. For meg har det vært enklere. Jeg har hatt motivasjonen det gir å være i en stor klubb med store kamper hver uke. Dario har måttet utvikle og deretter selge unge spillere bare for å holde Crewe økonomisk stabile. De har solgt spillere igjen og igjen, og likevel kommer han på jobb hver morgen og må bygge laget på nytt, sier Ferguson beundrende.

• Les mer om Dario Gradi hos Wikipedia. • Følg kampene direkte på live.dagbladet.no.

SPILLER I KVELD: Ole Gunnar Solskjær og Alan Smith (med ryggen til) er lovet spill i kveldens ligacupkamp mot Crewe. Foto: Reuters/Scanpix
SPILLER I KVELD: Ole Gunnar Solskjær og Alan Smith (med ryggen til) er lovet spill i kveldens ligacupkamp mot Crewe. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
TÅLMODIG TYPE: I 23 år har Dario Gradi utviklet talenter og solgt dem fra Crewe Alezandra, som denne sesongen spiller i League One.