Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson håper van Persie debuterer mandag

- Jeg er veldig fornøyd.

FORSTERKER: Alex Ferguson er henrykt over at Robin van Persie blir Manchester United-spiller. Foto: SCANPIX/AFP/JONATHAN NACKSTRAND
FORSTERKER: Alex Ferguson er henrykt over at Robin van Persie blir Manchester United-spiller. Foto: SCANPIX/AFP/JONATHAN NACKSTRAND Vis mer

Manchester United-manager Alex Ferguson håper å ha Robin van Persie klarert for spill allerede i serieåpningen mot Everton mandag.

Van Persie kom torsdag til Manchester for å gjennomføre Uniteds legesjekk.

- Overgangssummen er avtalt, og det er vi henrykte over. Nå er han på vei hit fra London for en medisinsk sjekk senere. Forhåpentlig går det etter planen. Vi håper han er klar til mandag kveld, sa Ferguson til Manchester Uniteds nettsted torsdag.

Den nederlandske spissen ble toppscorer i fjorårets engelske eliteserie med hele 30 mål. Prisen for overgangen fra en av Uniteds verste rivaler er trolig på over 220 millioner kroner.

- Det er stort å ha en spiller med kvalitetene til Robin van Persie på vei inn i troppen. Jeg er veldig fornøyd, tilføyde Ferguson.

29-åringen scoret 37 mål i alle turneringer i fjorårssesongen da Arsenal endte på tredjeplass i serien og kom til åttedelsfinale i mesterligaen. Londonerne har ikke klart å vinne noe siden FA-cupseieren i 2005.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media