- Ferguson har gitt opp Mikel

Har bånd til Chelsea.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet.no): Mens John Obi Mikel har forlatt Norge forhandler hans advokater med Lyn om en løsning på overgangssaken rundt nigerianeren.

I dag skriver The Times at Mikel snart kan bytte klubb, takket være møtevirksomhet mellom Lyn og 18-åringens britiske advokat Steven Treagar.

Og det skal ikke være noen tvil om hvilken klubb den talenfulle midtbanespilleren ender opp i.

Innrømmelse fra United-sjefen?

Den britiske avisa hevder at Manchester United-manager Alex Ferguson nærmest har gitt opp å få Mikel til Old Trafford. Det skal den skotske manageren ha innrømmet overfor venner.

Dermed havner nok Mikel i Chelsea, klubben han trente med før han kom til Lyn. Det hinter også agent John Shittu om overfor avisa.

- Chelsea har vært involvert i utviklingen hans, så han har sterke bånd dit, sier Shittu.

Først må en avtale skrives, og lørdag presenterte Dagbladet skissen Lyn skal ha tegnet opp. Avtalen frigir Lyn Mikels spillerlisens, mot en pengesum fra Chelsea som deles med Manchester United.

<b>I STORBRITANNIA:</b> Agent John Shittu (t.h) forteller at John Obi Mikel (t.v) nyter livet uten press, og at 18-åringen har bånd til Chelsea. Foto: SVEINUNG UDDU YSTAD
I STORBRITANNIA: Agent John Shittu (t.h) forteller at John Obi Mikel (t.v) nyter livet uten press, og at 18-åringen har bånd til Chelsea. Foto: SVEINUNG UDDU YSTAD Vis mer

I tillegg trekkes sakene hos Fifa og anmeldelsen mot Lyn for dokumentfalsk.

Shittu gjentar i dag påstandene om at Lyn ikke har noen kontrakt med unggutten.

- Advokatene skal møtes igjen denne uka, og jeg håper vi håper at det hele blir løst på en ordentlig måte, sier agenten.

Slipper press

Shittu avviser at Mikel har hatt kontakt med Chelsea underveis i tvisten. Samtidig gjentar han at Mikel ikke vil til United.

- Gutten nyter å ha kommet vekk fra alt presset. Saken har pågått for lenge, og jeg bare håper vi ser slutten, sier den nigerianske agenten.

Dagbladet.no har ikke lyktes å komme i kontrakt med Lyns advokat Erik Nadheim i formiddag.

• Din kommentar: Hvilken klubb synes du er best for Mikels sportslige utvikling?

RESIGNERER? The Times mener Alex Ferguson gir tapt i kampen om John Obi Mikel, som skrev under for United 29. april.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer