Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson har vært i kontakt med Ronaldo

- Det blir vanskelig å få ham til United.

(Dagbladet:) Cristiano Ronaldo reiste fra Manchester til Madrid for å vinne titler. Og denne sesongen ser det ut til at portugiseren må nøye seg med Copa del Rey.

Cupseieren er Real Madrids første tittel på tre år.

Det får igang spekulasjonene om han kan være på vei bort fra Real Madrid.

Snakket med Ronaldo Spesielt etter at det ble kjent at United-trener Alex Ferguson nylig var i kontakt med Ronaldo. Ferguson var nemlig på plass på Santiago Bernabeu for å se gigantmøtet mellom Real og Barcelona.

- Jeg snakket med ham (Ronaldo) etter kampen. Han hadde en flott tid i United. Vi fikk ham som en gutt og han dro til Madrid en mann, sier Ferguson ifølge Daily Mirror.

Ronaldo scoret 118 mål på 292 kamper for de røde djevlene. Han hjalp dem også til tre mesterskap på rad og Champions League-gull i  2008.

Real Madrid har slitt med å tukte Barcelona denne sesongen. I ligaen er de åtte poeng bak, mens de også er rimelig akterutseilt med tanke på å vinne Champions League.

- Vanskelig å hente ham Etter tapet mot Barcelona tidligere denne uka følte Ronaldo at laget spilte for defensivt.

- Om jeg liker å spille for et defensivt lag som Madrid? Nei, men jeg må tilpasse meg til hva treneren ønsker, svarte Ronaldo ifølge ESPN Soccernet.

SÅ PÅ RONALDO: Alex Ferguson kan vinne både Champions League og Premier League. Nå ser han på muligheten for å hente Ronaldo tilbake. Foto Patrik Stollarz, AFP
SÅ PÅ RONALDO: Alex Ferguson kan vinne både Champions League og Premier League. Nå ser han på muligheten for å hente Ronaldo tilbake. Foto Patrik Stollarz, AFP Vis mer

Men selv om Ronaldo for øyeblikket ikke er tilfreds med situasjonen, tror Ferguson det blir vrient å få ham tilbake til United med det aller første.

- Det vil være svært vanskelig, sier Ferguson.

- Han hadde en flott tid her, men han er i en stor klubb nå også.

United-sjefen tror Ronaldo foreløpig trives i Madrid.

- Han ser ut til å trives godt der, og om han kanskje ikke var på sitt beste på onsdag, er han fremdeles en stor spiller, sier Ferguson.

- Han er en spiller som kan gjøre en forskjell, slik han gjorde mange ganger for oss.

HETT: Det ble høy temperatur mellom Real og Barcelona. Alex Ferguson så kampen mellom de spanske lagene. Foto: AFP.
HETT: Det ble høy temperatur mellom Real og Barcelona. Alex Ferguson så kampen mellom de spanske lagene. Foto: AFP. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media