Ferguson hyller Van Gaal: - Han gjorde helt rett i å bygge sitt eget lag

Savner treningsfeltet når han er på ferie.

SKRYT:  Sir Alex Ferguson er full av lovord om Louis Van Gaal og mener han gjorde helt rett i å bygge sitt lag. Foto:EPA/PETER POWELL
SKRYT: Sir Alex Ferguson er full av lovord om Louis Van Gaal og mener han gjorde helt rett i å bygge sitt lag. Foto:EPA/PETER POWELL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For første gang siden Loius Van Gaal fikk jobben som Manchester United-manager, snakker Sir Alex Ferguson offentlig om ansettelsen.

Ferguson støttet i fjor David Moyes da han overtok jobben han selv hadde hatt i en årrekke. I år har Van Gaal blitt beskyldt for å ha ødelagt det Ferguson har bygget opp over nesten 30 år, og tatt pengebruken til et helt nytt nivå.

Bygget eget lag Mandag vil Manchester Uniteds egen tv-kanal, MUTV, vise programmet «Sir Alex: Life After Management». Der snakker 72-åringen om nederlenderen.

- Louis van Gaal har gjort en rekke endringer. Når jeg tenker på det, så tror jeg han har gjort de rette tingene. Han har startet med blanke ark og bygget sitt eget lag, sier Ferguson i programmet ifølge The Telegraph.

14 spillere har forsvunnet fra Old Trafford under nederlenderens ledelse, seks har kommet inn. Derav Angel Di Maria som kostet klubben 600 millioner.

- Måten han har tilnærmet det seg på har vært briljant.

Aldri hatt ferie I programmet står Ferguson fast på at det var riktig av ham å gi seg som manager. Det stopper han ikke fra å savne tiden. Det kom tydelig fram under en ferie i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer