Ferguson innrømmer dommerbesøk

Men nekter for trusler.

(Dagbladet.no): Alex Ferguson var rasende etter 1-3 mot byrival Manchester City lørdag. Mye på grunn av sitt eget lags sviktende spill, men mest sinna var han på dommer Steve Bennett.

Britiske aviser skriver at United-manageren truet Bennett i pausen på City of Manchester Stadium, da United lå under 0-2.

Dette avvises på det sterkeste på Manchester Uniteds hjemmeside, som samtidig bekrefter at Ferguson var på besøk hos dommeren under hvilen.

- Det var en opphetet meningsutveksling, men det dreide seg bare om managerens vurdering av dommerens prestasjoner i første omgang. Snakk om trusler er bare tull, sier en United-talsmann.

Hvis Ferguson var rasende midtveis, ble han ikke blidere av at Bennett viste Cristiano Ronaldo det røde kortet for et taklingsforsøk mot Andy Cole.

United krever Ronaldos utvisning trukket, fordi Ronaldo bommet på spissen, og venter spent på hvordan Bennett opplevde besøket fra Ferguson.

- United blir nødt til å vente og se om Bennett, som vikarierte for skadde Mark Halsey, inkluderer hendelsen i rapporten sin, sier talsmannen.

• Din kommentar: Hadde Ferguson grunn til å bli sinna på dommeren?

HÅPER UTVISNING SLETTES: Manchester United synes ikke at Ronaldo fortjente et rødt kort.
TAPTE MOT CITY IGJEN: Alex Ferguson har ingen god statistikk på bortebane mot bynabo City siden 2002.