Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson innrømmer Lucas-forhandlinger

- Vi har ikke kommet til enighet ennå.

KONKRET UNITED-INTERESSE: Manchester United-manager Alex Ferguson innrømmer at klubben er i forhandlinger med São Paulo for å sikre seg ettertraktede Lucas, som for tida lader opp til OL i London med Brasil. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB scanpix
KONKRET UNITED-INTERESSE: Manchester United-manager Alex Ferguson innrømmer at klubben er i forhandlinger med São Paulo for å sikre seg ettertraktede Lucas, som for tida lader opp til OL i London med Brasil. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Alex Ferguson er på jakt etter offensive forsterkninger i dette overgangsvinduet. Lørdag bekreftet en irritert United-manager eksistensen av et bud på fjorårets Premier League-toppscorer Robin van Persie.

Mandag fulgte han opp med for første gang å innrømme at klubben forhandler med São Paulo om en overgang for det brasilianske stjerneskuddet Lucas Moura (19), melder Sky Sports.

The Mirror skriver i dagens utgave at klubbene allerede er enige om en overgang verdt i underkant av 245 millioner kroner. Det tilbakeviser Ferguson.

- Det er ikke riktig (at partene er enige). Vi har ikke kommet til enighet om spilleren, men vi har vist interesse, sa Ferguson på en pressekonferanse i Shanghai, hvor Manchester United nå har ankommet etter et kort kamp- og treningsopphold i Sør-Afrika.

Kryptisk Samtidig uttaler han seg på en måte som kan tolkes dithen at noe er i ferd med å skje:

- Inntil vi skulle komme til enighet, kan vi ikke si at han er vår spiller, sa Ferguson, ifølge Telegraph.

Hovedpersonen selv befinner seg i England hvor han lader opp til OL-turneringen i London sammen med sine lagkamerater. 19-åringen med 15 landskamper for Brasils A-landslag har også blitt koblet til Real Madrid og Inter denne sommeren.

Ligger ikke på latsiden Manchester United har foreløpig hentet Shinji Kagawa fra Borussia Dortmund og Nick Powell fra Crewe Alexandra siden sesongslutt, men er ikke ferdighandlet, skal man tro Ferguson.

- Vi har kjøpt to spillere i Kagawa og Powell, og vi mener begge to har fantastisk potensial. I øyeblikket undersøker vi andre muligheter for å hente flere inn. Det er ikke sånn at vi ligger på latsiden og ikke foretar oss noe som helst. Vi jobber hardt med å hente nye spillere til klubben, sier Ferguson, ifølge Telegraph.

I KINA: Alex Ferguson og Manchester United har ankommet Kina, hvor de fortsetter sommerturneen med en treningskamp mot Didier Drogbas nye klubb, Shanghai Shenhua.Foto: AP Photo/NTB scanpix
I KINA: Alex Ferguson og Manchester United har ankommet Kina, hvor de fortsetter sommerturneen med en treningskamp mot Didier Drogbas nye klubb, Shanghai Shenhua.Foto: AP Photo/NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media