Ferguson irritert på Kluivert

Manchester Uniteds manager Alex Ferguson er irritert over Patrick Kluiverts oppførsel etter at den nederlandske landslagsspilleren avslo klubbens tilbud. Ferguson hevdet at han ble lurt til å tro at Milan-spilleren ønsket å spille for United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Etter United-managerens mening skjønner ikke Kluivert hvilken mulighet han har sagt nei til.

- Kanskje han ikke skjønner hvor store Manchester United er. Jeg er svært overrasket over at han ikke har gitt seg selv muligheten til å snakke med oss. Det er også skuffende, fordi vi ble ledet til å tro at han ønsket å gjøre det, sa Ferguson.

- Nå får vi høre at han ønsker å reise til London. Hvis han vil å bo der, er det ikke noe vi kan gjøre, sa Ferguson.

310 millioner

Kluiverts nei har gjort Ferguson enda mer oppsatt på å sikre seg Aston Villas Dwight Yorke, men det kan bli fryktelig kostbart. Villa-manager John Gregory sa i dag at han har priset Yorke for lavt. Lyset gikk opp for Gregory da han fikk beskjed om at det ville koste 310 millioner kroner å hente Italias VM-toppscorer Christian Vieri fra Atletico Madrid. Tidligere har Villa antydet en pris på snaue 200 millioner kroner for Yorke.

- Dwight er blant de seks-sju beste spissene, ikke bare i Storbritannia men i hele verden. Folk tar feil hvis de tror at det blir lett for meg å selge Dwight og erstatte ham med en like god spiller, sa Gregory.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer