Ferguson irritert på Kluivert

Manchester Uniteds manager Alex Ferguson er irritert over Patrick Kluiverts oppførsel etter at den nederlandske landslagsspilleren avslo klubbens tilbud. Ferguson hevdet at han ble lurt til å tro at Milan-spilleren ønsket å spille for United.

Etter United-managerens mening skjønner ikke Kluivert hvilken mulighet han har sagt nei til.

- Kanskje han ikke skjønner hvor store Manchester United er. Jeg er svært overrasket over at han ikke har gitt seg selv muligheten til å snakke med oss. Det er også skuffende, fordi vi ble ledet til å tro at han ønsket å gjøre det, sa Ferguson.

- Nå får vi høre at han ønsker å reise til London. Hvis han vil å bo der, er det ikke noe vi kan gjøre, sa Ferguson.

310 millioner

Kluiverts nei har gjort Ferguson enda mer oppsatt på å sikre seg Aston Villas Dwight Yorke, men det kan bli fryktelig kostbart. Villa-manager John Gregory sa i dag at han har priset Yorke for lavt. Lyset gikk opp for Gregory da han fikk beskjed om at det ville koste 310 millioner kroner å hente Italias VM-toppscorer Christian Vieri fra Atletico Madrid. Tidligere har Villa antydet en pris på snaue 200 millioner kroner for Yorke.

- Dwight er blant de seks-sju beste spissene, ikke bare i Storbritannia men i hele verden. Folk tar feil hvis de tror at det blir lett for meg å selge Dwight og erstatte ham med en like god spiller, sa Gregory.

(NTB)