Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson kjempefornøyd med trener Solskjær

Bygger opp nordmannens selvtillit.

(Dagbladet.no): Denne uka var Ole Gunnar Solskjær på skolebenken på Raufoss, for å ta c-kurset som trener.

I Manchester United er Solskjær allerede et fullverdig medlem av trenertamet, forteller United-manager Alex Ferguson til klubbens hjemmeside.

- Han startet med førstelaget, og bygger nå opp selvtilliten sin som trener, sier Ferguson til magasinet Inside United.

Solskjær la opp i august på grunn av en lei kneskade. Samtidig fikk han raskt beskjed om at han var ønsket videre på Old Trafford.

Sir Alex er veldig fornøyd med 34-åringens bidrag som trener så langt.

- Ole har jobbet med angriperene våre, ved siden av Rene Meulensteen, vå utviklingstrener for teknikk, sier Ferguson til Unites hjemmeside.

Solskjær har allerede ledet United-reservene i kamp og Ferguson synes overgangen fra spiss til trener går strålende.

- Han var alltid i garderoben som en av spillere, og så er han plutselig trener. Men han gjør det veldig bra, vi er kjempefornøyde med ham, sier skotten.

TRENER FØRSTELAGET: Her er Ole Gunnar Solskjær sammen med Alex Ferguson på Uniteds treningsfelt, foran Champions League-kampen mot Dynamo Kiev tidligere i november. Foto: Scanpix/Afp
TRENER FØRSTELAGET: Her er Ole Gunnar Solskjær sammen med Alex Ferguson på Uniteds treningsfelt, foran Champions League-kampen mot Dynamo Kiev tidligere i november. Foto: Scanpix/Afp Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media