Ferguson kjente til orgie-historien

Lot likevel Nani og Anderson starte kampen.

(Dagbladet.no): De engelske tabloidavisene fråtset i helga i friske skildringer fra en sex-orgie der United-spillerne Cristiano Ronaldo (22), Nani (20) og Anderson (19) hadde selskap av fem eskortepiker fra et selskap i Leeds.

Det har blitt skrevet mye om hva som ville skje når Sir Alex fikk greie på dette.

- Hold dette hemmelig, får sjefen vite om dette kommer han til å eksplodere, skal en av United-stjernene ha sagt.

Men kanskje slipper de unge United-stjernene billigere unna enn de kunne fryktet.

Ifølge The Times visste nemlig den strenge skotten allerede på torsdag om at historien ville havne i helgeavisene. Likevel valgte han å la både portugisiske Nani og brasilianske Anderson starte kampen mot Sunderland på Old Trafford lørdag.

Avisa mener det kan være formildende omstendigheter at festen, som i tillegg til de fem kvinnene og de tre United-spillerne inkluderte to venner av spillerne og en «uidentifisert, feit mann», foregikk i et privat hjem.

Festen fant også sted kvelden etter seieren mot Tottenham, som Nani besørget med et langskudd som streifet Carlos Tevez\' hode, og United skulle ikke spille kamp på seks dager.

Cristiano Ronaldo spilte ikke lørdagens kamp ettersom han sonet karantene for utvisningen mot Portsmouth.

INGEN ORGIE-STRAFF? United-manager Alex Ferguson kjente til historiene om orgiene til tre av spillerne hans før de havnet i avisene. Likevel lot han unggutta Nani og Anderson starte kampen mot Sunderland. Foto: AP/Scanpix
INGEN ORGIE-STRAFF? United-manager Alex Ferguson kjente til historiene om orgiene til tre av spillerne hans før de havnet i avisene. Likevel lot han unggutta Nani og Anderson starte kampen mot Sunderland. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Ferguson kjente til orgie-historien