Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson kommer til Oslo

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson kommer til Oslo, og blir æresgjest på den skandinaviske supporterklubbens 25-års jubileum den 1. juli.

Uniteds mektige manager blir hedersgjesten på jubileumsmiddagen som markerer at supporterklubben i 2006 er 25 år.

Banketten med Sir Alex skjer på SAS-hotellet i Oslo.

– Dette er enormt gledelig og veldig spesielt. Vi torde nesten ikke å håpe at dette gikk i orden. Og jeg følte meg ikke trygg før den endelige bekreftelsen kom. Vi har aldri hatt en United-manager som gjest tidligere, og med tanke på Sir Alex meritter er det helt enestående at han kommer til oss, sier supporterklubbens leder Marius Silseth til supporternes nettside.

Silseth påpeker at det å være manager for Manchester United krever omtrent alt som er av tid, og Sir Alex Ferguson takker nei til 99 prosent av liknende henvendelser. Derfor er det ekstra gledelig at han besøker nettopp den skandinaviske supporterklubben.

– Han skal fortelle litt om seg selv og United, og det vil sannsynligvis bli anledning til spørsmål, bilder og autografer, sier Silseth.

(ANB)

GLAD MANAGER: Alex Ferguson kan glede seg over åtte strake ligaseirer og nestenkontakt med Chelsea i Premier League. Her gratulerer han Ryan Giggs med scoring. Foto: Scanpix/Ap
GLAD MANAGER: Alex Ferguson kan glede seg over åtte strake ligaseirer og nestenkontakt med Chelsea i Premier League. Her gratulerer han Ryan Giggs med scoring. Foto: Scanpix/Ap Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling