Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson lettet over Solskjærs lårskade

Fryktet knetrøbbel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Ole Gunnar Solskjær pådro seg en muskelskade i låret og varsler allerede at han ikke kan spille landskamp mot Serbia om to uker.

United-manager sir Alex Ferguson fryktet at 33-åringen igjen hadde pådratt seg knetrøbbel og er lettet over at det dreier seg om en lårstrekk.

- Det var godt nytt for å være ærlig. Da jeg så at han hinket visste jeg ikke hva vi kunne regne med, på grunn av kneet hans. Det er greit at det er hamstringen, sier Ferguson til Sky Sports.

Solskjær tok seg til det venstre låret og haltet av banen rett før slutt i onsdagens mesterligakamp mot FC København. Manchester United hadde gjort tre bytter og kunne ikke erstatte ham.

– Jeg kjenner noe bak i låret. Det skal sjekkes med skanning torsdag, men det blir nok ingen landskamp for meg. Dette kan godt ta to til tre uker, sa Solskjær før han haltet i spillerbussen utenfor Parken.

Han var imponert over FC København.

– Det var en jevn kamp, men jeg er ikke overrasket over at de scoret etter dødball. Vi visste at de er gode på det. Mest imponert er jeg over at de spiller sitt 4-4-2 uansett hvem de møter. Det er Ståle (Solbakken) i et nøtteskall. Han bestemmer seg for en taktikk og rendyrker den. Så følger han den uansett, sa Solskjær.

Han hadde mange dueller med Brede Hangeland og skrøt også av landslagskollegaen.

-  Han gjorde en god kamp, sa Solskjær.

(NTB/Dagbladet.no)
SKADET: Ole Gunnar Solskjær skadet seg i låret i kveldens kamp mot FC København. Han varsler at han ikke blir klar til landskampen mot Serbia om to uker. Foto:AP
SKADET: Ole Gunnar Solskjær skadet seg i låret i kveldens kamp mot FC København. Han varsler at han ikke blir klar til landskampen mot Serbia om to uker. Foto:AP Vis mer