Ferguson lover storhandel

- Vi er nødt til å hente inn mange forsterkninger, hvis ikke tar vi et steg tilbake, sier Alex Ferguson. Les siste nytt om engelsk fotball!

I dagens The Sun lover Alex Ferguson at United skal på storhandel i sommer. 247 millioner er allerede brukt på Ruud van Nistelroy, men det stopper ikke med det.

- Det er ikke snakk om hvis, men når vi henter inn flere spillere, sier Ferguson.

- Vi er nødt til å hente inn mange forsterkninger, hvis ikke tar vi et steg tilbake. Alle er enige om at vi trenger nytt blod, og det må være klassespillere, sier Ferguson.

Sir Alex drømmer om å avslutte sin karriere som United-manager med en ny Champions League-tittel.

- Det er tid for omstrukturering. I fjor kjøpte jeg bare en klassespiller, nemlig Fabien Barthez. I år blir det flere, lover Ferguson.

Chelsea jakter franskmann

Chelsea ønsker å signere Eric Carriere. Det er ventet store utskiftninger på Stamford Bridge denne sommeren. Mange skal ut - og Carriere skal være blant de som er på vei inn. 27-åringen har denne sesongen spilt en sentral rolle for FC Nantes. Prisen er ventet å ligge på omkring 100 millioner kroner.

Redknapp interessert i Saints-jobb

Harry Redknapp sluttet som West Ham-manager denne uka, men han kan raskt være på vei tilbake i Premier League. 58-åringen innrømmer at han kan være aktuell som Southampton-manager. Jo Tessem og Claus Lundekvams klubb har hatt Stuart Gray som midlertidig sjef etter at Glenn Hoddle forsvant til Tottenham. - Jeg har ikke snakket med deres styreformann Rupert Lowe, men jeg snakker gjerne med ham hvis han ringer, sier Redknapp.

Thuram til United?

Forsvarer Lilian Thuram har tidligere blitt linket til Manchester United. Nå bekrefter franskmannen at han kan være på vei bort fra Parma. Klubben har nå satt en prislapp på i overkant av 200 millioner på Thuram.

- Det at de har satt en pris på meg, kan kanskje tyde på at de mener jeg er flyttbar. Det forandrer mye. Nå er jeg ikke lenger herre over meg selv, sier Thuram. I tillegg til United er Thuram linket til Juventus og Real Madri.

- De er store klubber. Må jeg forlate Parma, blir det til en klubb som er i stand til å vinne Champions League, sier franskmannen.

Fulham nær Koller-avtale

Jan Koller er så godt som klar for nyopprykkede Fulham. Anderlecht vil helst beholde den 202 centimeter høye tsjekkeren, men vil trolig takke ja til Fulhams 90 millioner i og med at Koller ønsker seg bort. - Alle vet at det alltid har vært min drøm å spille i England. Så det er selvsagt at jeg foretrekker Fulham, sier Koller. Også Borussia Dortmund og Sunderland har blitt linket til Koller, men 28-åringen venter nå på at Fulham-avtalen skal gå i orden. - Nå er det opp til Fulham og Anderlecht, sier Koller.

West Ham vurderer utlandet

West Ham vurderer utenlandske managere hvis ikke de får napp på Charltons Alan Curbishly. Curbishly er West Hams førstevalg som Harry Redknapps erstatter. Men bestemmer han seg for å bli på Valley Park, vil Hammers trolig lete utenfor de britiske øyer, skriver Daily Mail.

LOVER HANDEL: Sir Alex Ferguson.