Ferguson med gigantlønn som pensjonist: Tjente 50 millioner første året

Kommer snart med ny bok.

KAN GLISE: Sir Alex Ferguson ga seg som Manchester United-trener i 2013. Han tjente likevel om lag 50 millioner kroner det første året etter at han forlot jobben.
KAN GLISE: Sir Alex Ferguson ga seg som Manchester United-trener i 2013. Han tjente likevel om lag 50 millioner kroner det første året etter at han forlot jobben. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sir Alex Ferguson ga seg som Manchester United-trener i 2013. Han tjente likevel om lag 50 millioner kroner det første året etter at han forlot jobben.

Selskapet til den tidligere Manchester United-treneren har lagt fram tall som viser en inntjening på 4 millioner pund, ca. 48 millioner kroner, etter at gjeld og annet er betalt. Det er mer enn en dobling for selskapet fra året før, ifølge Daily Mirror.

Ferguson tjener 24 millioner kroner for jobben som Manchester United-ambassadør. Han har også solgt over en million eksemplarer av boka selvbiografien, i tillegg til å reise verden rundt og holde innledninger.

På planen for 73-åringen står det nå også en promoteringsturné for sin nye bok «Leading» senere i 2015.

(NTB)


Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer