Ferguson mener City har gjort transfermarkedet sinnssykt

Men angrer på at han ikke ba om mer enn 800 mill for Ronaldo.

DUELL I DUELLEN: Manchester United-manager Alex Ferguson har nok ikke gitt opp å ta igjen City i kampen om ligagullet, men å ta igjen størrelsen på Roberto Mancinis lommebok, har han gitt opp for lengst. Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS
DUELL I DUELLEN: Manchester United-manager Alex Ferguson har nok ikke gitt opp å ta igjen City i kampen om ligagullet, men å ta igjen størrelsen på Roberto Mancinis lommebok, har han gitt opp for lengst. Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Fotballstudio kl. 14.30: Newcastle - Manchester City, kl. 17:00: Manchester United - Swansea

(Dagbladet): Tapet i lokalderbyet for en uke siden var et dypt hull i Manchester Uniteds vei mot et nytt ligagull, men de har fortsatt håp om å ta igjen naboklubb City med to runder igjen å spille.

Det manager Alex Ferguson har null håp om å ta igjen, er Citys økonomiske forsprang.

I et søndagsintervju gjengitt i en rekke aviser, deriblant Guardian, gjør skotten det helt klart at det er utenkelig at United skal kunne matche de lyseblås ressurser.

- Ingen kan matche dem, ingen. Det må vi akseptere, og så må vi prøve å gjøre ting på en annen måte. Vi er gode på å få opp yngre spillere, så vi får satse på det, selv om det gjenstår å se om det finnes en ny Paul Scholes eller Ryan Giggs der ute. De faller ikke akkurat ned fra trærne, sier Ferguson.

Galskap Manchester United er blitt koblet til store navn som Eden Hazard og mindre navn som Oscar de Marco før sommerens overgangsvinduet, men Alex Ferguson har lagt seg på en nøktern linje de siste årene.

Det er på grunn av klubber som Manchester City, mener 70-åringen, som ifølge ham har skapt et sinnssykt marked der et fåtall spillere jages av parter med svært ulike ressurser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer