Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson mener Twitter er bortkastet tid

Ber United-spillerne lese bøker.

SJEFSTVITRER: Rio Ferdinand er en av Uniteds ivrigste tvitrere, en fritidsaktivitet Alex Ferguson (69) forstår lite av. Foto: AP/Tim Hales
SJEFSTVITRER: Rio Ferdinand er en av Uniteds ivrigste tvitrere, en fritidsaktivitet Alex Ferguson (69) forstår lite av. Foto: AP/Tim Hales Vis mer


Manchester United-manager Alex Ferguson skjønner ikke at fotballspillerne bruker mye tid på Twitter.

Flere fotballspillere har fått trøbbel etter at de fikk seg profil på mikrobloggnettstedet. Ryan Babel (tidligere Liverpool) er blitt bøtelagt, mens Wayne Rooney nylig skapte uønskede overskrifter med sine ytringer på Twitter.

Tidligere i sesongen åpnet Manchester Uniteds midtbanespiller Darron Gibson konto på Twitter. Etter å ha blitt hetset av egne supportere, valgte Gibson raskt å stenge profilen.

- Det handler om ansvarlighet. Jeg mener at spillerne er ansvarlig for sine handlinger og hva de ytrer på Twitter, mener Ferguson.

- Jeg forstår det ikke, så ærlig må jeg være. Jeg har ikke tid til å gjøre det. Det er millioner av ting du heller kan gjøre i livet ditt. Dra heller på biblioteket og les en bok. Jeg er alvorlig. Dette er sløsing av tid, sier United-manageren.

Han medgir at flere spillere liker å tvitre.

- Det ser ut til at dette har sitt momentum for øyeblikket. Alle ser ut til å ville gjøre det. Jeg forstår det ikke, og vi som klubb ser på det, for det kan være ting med dette som vi ikke ønsker, fortsetter skotten.

(NTB-AFP)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media