Ferguson nekter for Sneijder-interesse

- Det stemmer ikke i det hele tatt, sier skotten.

(Dagbladet): Manchester United-manager Alex Ferguson sier i et intervju med ESPN at de ikke er interessert i Wesley Sneijder.

- Jeg leser stadig om det, men det stemmer ikke i det hele tatt. Jeg tror ikke Inter er interessert i å selge uansett, sier skotten i programmet «Press Pass».

I går kveld kom det frem at Nike mener Sneijder allerede er United-klar, men United-manager Alex Ferguson sa for noen dager siden at Inter Milan ikke har lyst til å selge midtbanespilleren. Førstelagstrener i United, Rene Meulensteen, har tidligere sagt at Sneijder vil være den perfekte signering for fjorårets Premier League-mestere.

Ferguson mener det er lite klubben kan gjøre for å forsvare seg mot spekulasjonene i media.

- Hver sommer blir det spekulasjoner, og vi må svare på det av en eller annen grunn.

United-direktør David Gill var tidligere i uka i Milano for å snakke med agenten til Sneijder.

Han skal ifølge The Telegraph ha fått beskjed om at Sneijder er interessert i en overgang dersom han får lik lønn som i Inter, omtrent 1,7 millioner kroner uka.

Inter-president Massimo Moratti blir imidlertid den som får det siste ordet, ifølge avisa. Inter skal fornye stallen, og da kommer de 320 millionene de krever for Sneijder godt med.

IKKE INTERESSERT: Alex Ferguson hevder han og Manchester United ikke er interessert i Wesley Sneijder. Foto: AFP Photo / Matthew Healey
IKKE INTERESSERT: Alex Ferguson hevder han og Manchester United ikke er interessert i Wesley Sneijder. Foto: AFP Photo / Matthew Healey Vis mer