Ferguson nekter Hernandez OL-spill for Mexico

Tar grep etter spissens formsvikt.

FÅR SOMMERFERIE: Etter en forrykende førstesesong i United-trøya har Javier Hernandez slitt tyngre denne sesongen. Ferguson mener slitasje er årsaken. Foto:  AFP PHOTO/IAN KINGTON
FÅR SOMMERFERIE: Etter en forrykende førstesesong i United-trøya har Javier Hernandez slitt tyngre denne sesongen. Ferguson mener slitasje er årsaken. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTONVis mer

Manchester United-spiss Javier Hernández er enig med klubben om ikke å ta imot tilbudet om plass i Mexicos OL-lag i London.

Det opplyste den engelske storklubben torsdag. Hernandez, som fyller 24 år 1. juni, var kalt inn som én av tre spillere med aldersdispensasjon, men Manchester United og Mexicos fotballforbund er omsider blitt enig om å gi spissen sommerferie i stedet.

- Formen hans sist sesong var fantastisk. Det andre året ble vanskeligere. Mye av årsaken er at han ikke har hatt sommerferie på tre år på grunn av landslagsspill hver sommer hittil, sier Manchester United-manager Alex Ferguson til klubbens hjemmeside.

«Chicharito» vil likevel spille med flagget på brystet i sommer. Han er kalt inn til Mexicos to VM-kvalifiseringskamper i begynnelsen av juni.

Ifølge Mexicos fotballforbund er det Ferguson som har satt foten ned.

- Alex Ferguson nektet Javier Hernández deltakelse i OL, sier landslagsansvarlig Hector Gonzalez.

(NTB)