Ferguson og Mourinho slipper straff

Advart etter beskyldninger om juks.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Chelsea-manager Jose Mourinho og Manchester United-kollega Alex Ferguson slipper straff fra det engelske fotballforbundet (FA), skriver BBC.

De to mektige managerene måtte inn på teppet til FA for å forklare hva de mente med kontroversielle uttalelser på tampen av 2005. Forbundet nøyde seg imidlertid med å minne begge om det ansvaret de har når de uttaler seg offentlig i framtida.

Mourinho beskyldte Wigans Lee McCulloch for å late som om han var skadd, mens Ferguson satte spørsmålstegn ved objektiviteten til dommer Rob Styles etter kampen mot Everton.

United-sjefen mente Louis Saha ble felt av David Weir, og skulle hatt straffe.

- Kanskje vi kunne fått et straffespark, men det var ingen som helst sjanse for at Rob Styles noen gang skulle gi oss straffe.

Mourinho ba William Gallas om ikke å kaste ballen tilbake til Wigan. David Connolly hadde spilt den ut over sidelinja mens Lee McCulloch holdt seg til ankelen.

- Vi vet hva fair play er, og når en spiller er skadd gir vi ballen tilbake. Når en spiller jukser, er vi ikke dumme. Ettersom spilleren jukset og var på beina og løp igjen sekunder seinere, ba jeg William Gallas om ikke å gi dem ballen tilbake, forklarte Mourinho.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer