Ferguson og Mourinho snakkes jevnlig

Tviler på retur til England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Sir Alex Ferguson og José Mourinho har hatt utallige feider de siste årene. Forrige sesong gikk de til angrep på hverandre omtrent ukentlig - og managerkranglingen ble nesten en begivenhet i seg selv.

- Ferguson er en intelligent mann som kanskje tror andre folk er dumme, hevdet Mourinho i våres.

Sir Alex fikk etter hvert nok av den munnrappe portugiseren.

- Jeg er overrasket over at ingen har grepet inn mot ham. Han bare fortsetter, fortsetter og fortsetter, sa United-manageren.

Etter at Mourinho fikk sparken 20. september har tonen blitt langt mer forsonlig. Ferguson har etterlyst noen å dele en god flaske vin med - Mourinho svarte med å si at «fotball uten krydder er ikke noe gøy».

Til Spania eller Italia

Hadde man ikke visst bedre, kunne man trodd det var snakk om flørting. Nå pleier de to jevnlig kontakt med hverandre, og Ferguson tror ikke engelsk fotball vil få glede av Mourinho med det første.

- Jeg har vært i kontakt med ham noen ganger i det siste. Jeg vet ikke om han vil komme tilbake til engelsk fotball. Jeg tror José vil havne i en toppklubb i Spania eller Italia, jeg er nesten sikker på det, sier Ferguson til League Managers Assiciation.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer