Ferguson og Mourinho snakkes jevnlig

Tviler på retur til England.

(Dagbladet.no): Sir Alex Ferguson og José Mourinho har hatt utallige feider de siste årene. Forrige sesong gikk de til angrep på hverandre omtrent ukentlig - og managerkranglingen ble nesten en begivenhet i seg selv.

- Ferguson er en intelligent mann som kanskje tror andre folk er dumme, hevdet Mourinho i våres.

Sir Alex fikk etter hvert nok av den munnrappe portugiseren.

- Jeg er overrasket over at ingen har grepet inn mot ham. Han bare fortsetter, fortsetter og fortsetter, sa United-manageren.

Etter at Mourinho fikk sparken 20. september har tonen blitt langt mer forsonlig. Ferguson har etterlyst noen å dele en god flaske vin med - Mourinho svarte med å si at «fotball uten krydder er ikke noe gøy».

Til Spania eller Italia

Hadde man ikke visst bedre, kunne man trodd det var snakk om flørting. Nå pleier de to jevnlig kontakt med hverandre, og Ferguson tror ikke engelsk fotball vil få glede av Mourinho med det første.

- Jeg har vært i kontakt med ham noen ganger i det siste. Jeg vet ikke om han vil komme tilbake til engelsk fotball. Jeg tror José vil havne i en toppklubb i Spania eller Italia, jeg er nesten sikker på det, sier Ferguson til League Managers Assiciation.

PÅ FLØRTER\'N? Jose Mourinho og Sir Alex Ferguson er ikke lenger som hund og katt.
PÅ FLØRTER\'N? Jose Mourinho og Sir Alex Ferguson er ikke lenger som hund og katt. Vis mer

Mourinho har allerede avvist spekulasjoner om at han kan bli ny trener for England, og er regelmessig blitt linket til trenerjobber i Spania. I går ble imidlertid Ronald Koeman ansatt som ny sjef for Valencia - en jobb mange trodde Mourinho ville overta.

Ferguson tror ikke hans nye kompis har hastverk.

- Han tar seg en pause, og jeg tror han sikter mot å komme tilbake med ny glød. Jeg tror ikke det vil by på problemer for ham å komme tilbake som manager, sier han.