GOD TONE:  Sir Alex Ferguson og Arsene Wenger har tilsynelatende en god tone den dag i dag. Dette bildet er tatt fra en tidligere duell mellom de to trenerlegendene. Da var forholdet mer anstrengt. Foto: EPA
GOD TONE: Sir Alex Ferguson og Arsene Wenger har tilsynelatende en god tone den dag i dag. Dette bildet er tatt fra en tidligere duell mellom de to trenerlegendene. Da var forholdet mer anstrengt. Foto: EPAVis mer

Ferguson om Arsenal: - De spiller på den rette måten

Den tidligere United-manageren hyller nå Wenger.

(Dagbladet): - Jeg har alltid likt å se Arsene Wengers lag spille. Arsenal spiller på den rette måten, sier Sir Alex Ferguson i et intervju med League Managers Association (LMA).

Den tidligere Manchester United-manageren roser sin tidligere rival, Arsenal-manager Arsene Wenger, opp i skyene.

- Jeg fikk anledning til å nyte noen fantastiske dueller med Wenger. Det største komplimentet jeg kan gi Wenger at jeg alltid har forsøkt å gi ham den best mulige konkurransen, sier managerlegenden.

Milepæl I dagens match mot Chelsea blir Wenger den fjerde Premier League-manager i historien som runder 1000 kamper som manager.

Dario Gradi, Sir Alex og Sir Matt Busby er de tre andre legendene som har klart denne bragden.

- Wengers prestasjoner viser hva stabilitet kan gi en fotballklubb, og han har uten tvil etterlat seg et historisk ettermæle i sine 1000 kamper som Arsenal-sjef, sier Ferguson.

Takket for støtten I går takket Wenger igjen Arsenal for at laget har gitt ham friheten til å forme laget etter hans ønsker.

- Klubben har alltid støttet meg. Jeg føler meg veldig privilegert som har fått muligheten til å være i klubben i så mange år, sier han.

Også Chelseas karismatiske manager, Jose Mourinho, skryter av sin trenerkollega.

- Jeg beundrer ham og klubben, det er ikke mulig å nå 1000 kamper i en klubb med mindre klubben støtter sin manager, sier Mourinho.

Arsenal møter Chelsea på Stamford Bridge klokka 13.45.