Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ferguson ønsker Diarra som Scholes' arvtaker

Og Arsenal har forhørt seg om Joey Barton. Dette er dagens ryktebørs fra England.

RETUR TIL ENGLAND? Real Madrids Lassana Diarra i kamp mot Barcelonas Pedro Rodriguez og Seydou Keita. Nå skal han være på vei tilbake til engelsk fotball og Manchester United, ifølge britisk presse. Foto: REUTERS/Susana Vera
RETUR TIL ENGLAND? Real Madrids Lassana Diarra i kamp mot Barcelonas Pedro Rodriguez og Seydou Keita. Nå skal han være på vei tilbake til engelsk fotball og Manchester United, ifølge britisk presse. Foto: REUTERS/Susana Vera Vis mer

(Dagbladet): Franske Lassana Diarra (26) har spilt i både Arsenal, Chelsea og Portsmouth. Nå har Real Madrid-spilleren fått beskjed om at han ikke er i manager Jose Mourinhos framtidsplaner.

Ifølge britiske Metro skal Alex Ferguson se på Diarra som en potensiell arvtaker etter Paul Scholes på Manchester Uniteds midtbane.

Det blir i så fall hans fjerde opptreden i en Premier League-klubb. Men United er ventet å få kamp om franskmannens underskrift fra blant annet Juventus og Tottenham.

Den britiske avisen hevder at Real Madrid skal ønske å bytte bort Diarra mot Tottenhams midtbanespiller Sandro.

Barton til Arsenal? Newcastles Joey Barton (28) var lite fornøyd med salget av lagkamerat Kevin Nolan som nylig skrev under for West Ham, og midtbanespilleren hintet om spillerflukt fra klubben i nord.

LAGKAMERATER? Newcastles midtbanespiller Joey Barton (t.h.) skal være ønsket av Arsenal. Det betyr at han kan bli lagkamerat med Jack Wilshire. Foto: AFP PHOTO/GRAHAM STUART
LAGKAMERATER? Newcastles midtbanespiller Joey Barton (t.h.) skal være ønsket av Arsenal. Det betyr at han kan bli lagkamerat med Jack Wilshire. Foto: AFP PHOTO/GRAHAM STUART Vis mer

Ifølge britisk presse skal Arsene Wenger vise interesse for midtbanespilleren.

Tidligere Newcastle-spiss Micky Quinn skal ha fortalt til talkSPORT at Arsenal har tatt kontakt med spilleren.

- Jeg vet gjennom en tredjepart at Arsenal har forhørt seg om Joey Barton, sier Quinn.

Han tror spilleren har godt av et nytt karrierevalg og mener Arsenal er en fin klubb for det kontroversielle spilleren.

PÅ SPILLERJAKT: Arsenal-manager Arsene Wenger ønsker å hente en ny midtbanespiller. Foto: EPA/GEOFF CADDICK
PÅ SPILLERJAKT: Arsenal-manager Arsene Wenger ønsker å hente en ny midtbanespiller. Foto: EPA/GEOFF CADDICK Vis mer

- Joey har lagt ned mye arbeid og alle vet at han er litt het i toppen. Han gir alt både på og utenfor banen, og har vist at han har roet seg i det siste, sier Quinn.

Modric-twisten Luka Modric sa i helgen at han ønsker seg til Chelsea, men det ble blankt avvist av Tottenhams styreformann Daniel Levy som konstaterte at det var uaktuelt å selge stjernespilleren i sommer.

Nå ser den rutinerte Tottenham-manageren Harry Redknapp ut til å benytte seg av situasjonen til sin egen fordel. Redknapp ønsker å blidgjøre Modric ved å hente to nøkkelspillere til klubben. Derfor frir han nå til styret.

- Vi må vise ambisjoner. Hvis vi kan hente en eller to toppspillere, er det ingen grunn til at Tottenham ikke skal være en bra klubb for ham (Modric) de neste årene, sier Redknapp, ifølge Metro.

Den kroatiske stjernespilleren ønsker seg til Chelsea på grunn av blant annet Champions League-spill neste sesong. Redknapp mener hans egen klubb kan utfordre London-rivalene i tida som kommer.

ETTERTRAKTET: Tottenhams kroatiske midtbanespiller Luka Modric ønsker seg til Chelsea, men får ikke lov til å reise. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON
ETTERTRAKTET: Tottenhams kroatiske midtbanespiller Luka Modric ønsker seg til Chelsea, men får ikke lov til å reise. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON Vis mer

- Han (Modric) ønsker å vinne ligaen og spille i Champions League. Det vil vi i Tottenham også, sier Redknapp.

Comeback for Zola? Italienske Gianfranco Zola var en publikumsyndling da han spilte i nettopp Chelsea på slutten av 90-åra og begynnelsen av 2000-tallet.

Fra 2008 til 2010 var den lille ballkunstneren manager i West Ham - og nå kan det være duket for et manager-comeback for 44-åringen.

Ifølge Daily Mirror skal han være en het kandidat til managerjobben i Birmingham, etter at deres manager Alex McLeish nylig forsvant til erkerivalen Aston Villa.

Styret i Birmingham skal allerede ha vært i kontakt med både Zola og tidligere Newcastle-sjef Chris Hughton.

COMEBACK?: Gianfranco Zola har vært manager i West Ham. Nå er han aktuell for Birmingham. Foto: AP Photo/Tom Hevezi.
COMEBACK?: Gianfranco Zola har vært manager i West Ham. Nå er han aktuell for Birmingham. Foto: AP Photo/Tom Hevezi. Vis mer

Zola ble fjernet som West Ham-sjef etter at han angivelig skal ha krevd en årslønn på over 1,9 millioner pund (rundt 17 millioner kroner).

Ifølge Daily Mirror må han justere ned lønnsnivået dersom han skal være aktuell for Birmingham.

ARVAKTER? Ifølge britisk presse skal denne Diarra være aktuell som erstatter for Paul Scholes i United. Her spilte han i Portsmouth. BIldet er fra 2008. Foto: AP Photo/Tom Hevezi.
ARVAKTER? Ifølge britisk presse skal denne Diarra være aktuell som erstatter for Paul Scholes i United. Her spilte han i Portsmouth. BIldet er fra 2008. Foto: AP Photo/Tom Hevezi. Vis mer