Ferguson ønsker Queiroz som etterfølger

Men sitter selv i minst to år til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Manchester United kjempet seg til omkamp i kvartfinalen i FA-cupen mot Middlesbrough i går, og Sir Alex Ferguson er fortsatt sterk i troen på at United kan gjenta trippel-suksessen fra 1999.

Nå gir han assistent-manager Carlos Queiroz mye av æren for årets fremgang, og gir portugiseren de beste skussmål når han blir spurt om hvem som skal etterfølge ham i sjefsstolen på Old Trafford.

- Det er ikke min oppgave å si hvem som skal ta over etter meg, men jeg vil si at Carlos har alle ferdighetene som skal til, sier Ferguson i et intervju med Mail on Sunday.

- Jeg vil ikke legge press på noen, men han er kapabel til å gjøre jobben. Han er intelligent, erfaren, og kjenner spillet ut og inn, sier skotten.

- Som en far for Ronaldo

Sir Alex roser Queiroz\' rolle i klubben, og legger særlig vekt på at portugiseren har hjulpet Cristiano Ronaldo til å finne seg til rette i Manchester. Ronaldo har vært absolutt strålende for United i år, og er i ferd med å utvikle seg til en av verdens aller største stjerner.

- Carlos har vært fantastisk med Ronaldo. Gutten ser på ham som en slags farsfigur. Han er en ung gutt som mistet faren sin under tragiske omstendigheter for ett og et halvt år siden, og det rammet ham selvfølgelig hardt. Cristianos mor er en fantastisk kvinne, men noen ganger trenger man en ekstra støtte å falle tilbake på, sier Ferguson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer