Ferguson ønsker seg trio

- Hargreaves kommer i januar.

(Dagbladet.no) Manchester United-manager Alex Ferguson kunne feire jul med god samvittighet i år, med Premier League-ledelse under treet. Men skotten har ikke tenkt å hvile på toppen, og ifølge engelske aviser er United nå i full aktivitet med å skaffe forsterkninger til overgangsvinduet åpner i januar.

Owen Hargreaves har vært et mål for Ferguson i lengre tid, men Bayern München har vært lite villige til å selge. Mandag melder Mail Online at Hargreaves er så godt som klar for Manchester, og at den kanadiskfødte midtbanespilleren vil gå fra Bayern for rundt 12 millioner pund.

Alex Ferguson innrømmet tidligere denne uka at klubbformann David Gill var i ferd med å gjøre et nytt fremstøt mot den tyske klubben.

Dersom Ferguson likevel ikke skulle lykkes med å hente Hargreaves, er byrival Manchester Citys Joey Barton den neste på lista, skriver Sportinglife.

Barton, som har en trøblete fortid bak seg, har vært i gnistrende form denne sesongen, men ble igjen utvist lille julaften. 

24-åringen har en klausul i kontrakten sin som gjør at han kan gå fra klubben for 5.5 millioner pund, men United må regne med konkurranse fra blant andre West Ham og Newcastle.

Samtidig ryktes det at Manchester United skal ha budt 3 millioner pund for Southampton-spilleren Gareth Bale.

Den 17-årige waliseren ble den nest yngste debutanten i Southamptons historie i april (etter Theo Walcott), og har vært i flere Premier League-klubbers søkelys denne høsten.

SNART LAGKAMERATER? Ifølge Mail Online vil Owen Hargreaves gå til Mikael Silvestre og United for 12 millioner pund i januar. Foto: EPA
SNART LAGKAMERATER? Ifølge Mail Online vil Owen Hargreaves gå til Mikael Silvestre og United for 12 millioner pund i januar. Foto: EPA Vis mer

• Din mening: Hvilke spillere bytter klubb i januar?

Ferguson ønsker seg trio
SINNA OG GOD: Urokråka Joey Barton skal også være i Alex Fergusons søkelys mot slutten av året.