Ferguson pålegger Rooney å bli latere

Scorer for lite.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Direkte kl. 16.00: Tottenham - Manchester United

(Dagbladet.no): Mens Cristiano Ronaldo bøtter inn scoringer nærmest for gøy, sliter Wayne Rooney med å finne nettmaskene.

22-åringen har riktignok scoret 10 ganger denne sesongen. Men bare tre av dem er kommet etter november - og mot Portsmouth i midtuka sløste han vekk flere gode sjanser.

Nå tar Sir Alex Ferguson affære - og pålegger Rooney å løpe mindre.

- Wayne jobbet for hardt på onsdag, og det kostet ham muligheten til å score. Han involverte seg mye i den oppbyggende fasen, og etterpå sa vi at han ikke trengte å bruke så masse energi på å falle tilbake i midtbaneleddet hele tida, sier Ferguson ifølge The Guardian.

Luksusproblem

Det er ikke ofte du hører en manager oppfordrer spillerne til mer latskap. Ferguson ser imidlertid på Rooneys arbeidsmoral som et luksusproblem.

- Wayne har en herlig appetitt for spillet. Jeg kunne ønske hver spiller hadde den samme appetitten og lidenskapen som ham, sier Ferguson.

Kanskje gir Rooney svar på tiltale i ettermiddag, når Manchester United møter Tottenham for andre gang på en uke - denne gangen på White Hart Lane.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer