Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson rasende på eks-kollega

Etter at Chelsea møtte Rio Ferdinand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Peter Kenyon - tidligere sentral i Manchester United, nå Chelsea-sjef - er ikke den mest betrodde mannen i engelsk fotball for tiden.

For litt siden kunngjorde FA at de ville sikte Kenyon og andre sentrale Chelsea-folk etter deres møte med Ashley Cole på et hotell i London.

Nå er det et tilsvarende møte med Uniteds kolossforsvarer Rio Ferdinand som skaper sinne. De to skal ha spist middag sammen på restaurant.

Slikt faller ikke i god jord hos Manchester United-sjef Alex Ferguson.

- Jeg kan ikke akkurat si at jeg er overbevist om Kenyons forsikringer om at de ikke vil kjøpe Rio. Og jeg må si at når en daglig leder i en Premier League-klubb, med den historien de har i nyere tid, setter seg på en restaurant.... Vel, det er forakt. De peker nese til oss, mener Sir Alex ifølge The Guardian.

Han vil nå vurdere å anmelde Chelsea til FA.

- Vil vil la de ansvarlige myndigheter ta seg av dette, men jeg tror de var klar over det fra før. Vi diskuterer hva vi vil gjøre nå, sier Ferguson.

Og understreker at han ikke er sinna på Rio Ferdinand.

- Min bekymring går på våre egne supportere, og hva de tror. Så jeg gjør det kjent at jeg ikke liker det i det hele tatt, sier han.

Tidligere kamphane Arsene Wenger har nå plutselig blitt Uniteds alliert i denne saken.

- Dette føles som en film jeg har sett fra før, sier en småironisk Wenger ifølge The Guardian.

<B>NY KONFLIKT: Denne gangen er det Sir Alex som er sur på Kenyon og Chelsea, etter at London-klubben møtte Rio Ferdinand.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!