Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson rasende på FA

Om ikke Kevin Keegans farvel var nok: Sir Alex Ferguson bredsider ut mot Englands fotballforbund (FA) fordi David Beckham fikk spille mot Tyskland lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United-sjefen er rasende over at Keegan lot ham spille når han visste at «Becks» ikke var helt frisk, skriver The Mirror. Beckham begynte kampen med en kneskade, og forlenget trolig problemet da han falt forkjært åtte minutter før full tid.

25-åringen var tilskuere til spillet de siste minuttene på Wembley, og beskrev sitt venstre kne som «ganske ømt» da han forlot stadion. Kneskaden gjør også at Beckham ikke spiller mot Finland onsdag - trolig heller ikke klubbkampen mot Leicester kommende helg.

Selv om Beckham gjerne ville ofre seg for landet sitt, burde trolig Keegan stoppet ham. Også landslagslegene advarte mot å la 25-åringen spille mot Tyskland. Keegan har tidligere utelatt spillere som var halvskadet, men mye tyder på at han var så desperat etter en seier at han lot gamle prinsipper falle.

(NTB)