Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ferguson raser mot Scolari

- Snakker bare tull.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Portugals brasilianske landslagstrener Luis Felipe Scolari er den siste i rekken som ser ut til å ha falt i unåde hos Manchester Uniteds mektige manager sir Alex Ferguson.

Fredag beskyldte han United-assistent Carlos Queiroz for å lyve offentlig for å skape et inntrykk av at Cristiano Ronaldo blir presset til å spille for Portugal. Scolari uttalte samtidig at Queiroz «henger rundt» sjefene i det portugisiske fotballforbundet for å styrke sitt kandidatur som Portugals framtidige landslagssjef.

I dag får han så hatten passer av sir Alex.

- Disse uttalelsene forvirrer meg. Carlos (Queiroz, journ.anm.) har aldri snakket med Scolari i det hele tatt, og det er bare tullete å si at han ser Portugals kamper for å skaffe seg en jobb, sier skotten til den seriøse avisen Independent.

Og stikker brasilianeren på sedvanlig Ferguson-vis.

- Jeg er sikker på at Scolari ser kampene til Porto og Benfica, men er han ute etter jobbene deres? Jeg hadde tre trenere og alle mine speidere ute på oppdrag for å se landskamper denne uka, men jeg er forholdsvis sikker på at de fortsatt jobber for meg, avslutter Ferguson.

FORTSATT HOS SIR ALEX: Sir Alex Ferguson slår i dag tilbake og kaller Scolaris beskyldninger mot United-trener Carlos Queiroz som «tullete». Foto:AP
FORTSATT HOS SIR ALEX: Sir Alex Ferguson slår i dag tilbake og kaller Scolaris beskyldninger mot United-trener Carlos Queiroz som «tullete». Foto:AP Vis mer
<B>LEGGER SEG UT MED SIR ALEX:</B> Portugals landslagssjef Luis Felipe Scolari beskylder Manchester United for å lyve om skaden til Cristiano Ronaldo. Det liker sir ALex Ferguson dårlig.
Hele Norges coronakart